Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 18 latka

dziewica

Polecane posty

Gość prawie 18 latka

wczoraj ojciec poruszyl ze mna temat seksu , po tym jak dowiedzial sie , ze mam starszego o 9 lat faceta... Powiedzialam mu, zeby spal spokojnie bo jestem nadal dziewica i na pewno szybko sie to nie zmieni :D Ale wydaje mi sie , ze mi nie wierzy ! Czy wasi rodzice ufaja Wam w tych sprawach czy nie ?

Gość prawie 18 latka
za 3 m-ce koncze 18 lat a ojciec nie pozwala mi spedzic sylwestra z chlopakiem :( Jestem zalamana ! Co zrobic by mi zaufal ? On twierdzi, ze moj facet mnie wykorzysta i ze wie co taki chlopak w tym wieku moze chciec od dziewczyny ..Nie mam juz sil sie z nim klocic :( jak u Was wygladaja relacje z rodzicami ? Pytanie bardziej do dziewczyn w podobnym wieku ;) Pozdrawiam

Gość ewcia;;;
a ja myslę, że Twój tata ma trochę racji, facet jest 9 lat starszy - tacy to tylko jedno mają w głowie, wiem bo sama to przerabiałam i prędzej czy pozniej dojdzie miedzy wami do rozmowy o seksie i co mu powiesz???jak odp nie to cie zostawi...

Gość eeeeereeee
a ja jestem prawie 20 letnią dziewica i co? :D

Gość prawie 18 latka
tylko, ze ja juz z nim jestem 3 m-ce .Ojciec dowiedzial sie dopiero teraz .I jak na razie to czeka i nie naciska na seks

Gość ewcia;;;
a ja mam 27 lat i też jestem dziewicą:P i dobrze mi z tym,po co się spieszyc z tymi sprawami:P, droga autorko to moze jak poznasz ojca z chłopakiem to zmieni do niego nastawienie?

Gość ewcia;;;
moj eks czekał 8 miesięcy i jak mu nie dałam to poszedł do innej, w twoim przypadku moze tez tak byc, predzej czy pozniej bedzie sie domagal seksu - zobaczysz...

Gość eeeeereeee
Chyba dopiero 3 miesiące...

Gość Sylwester89
27 lat to już lekkie przegięcie :P

Gość eeeeereeee
E tam przegięcie. Jz będę dziewicą do 30 albo....do końca życia :)

Gość prawie 18 latka
ojciec Go poznal wlasnie :P Co z tego , ze porzadny i sympatyczny skoro starszy o 9 lat i pewnie chce mnie wykorzystac albo i zrobi dzieciaka bo juz jest "ulozony"-taki tekst uslyszalam od taty i jak tu nie wyc z rozpaczy ?!!

Gość ewcia;;;
sylwester->jakie przegięcie???całe życie przede mną:P a ja myslę, że powinnas dac czas ojcu, ochłonie, przejdzie mu

Gość Izabela18
eeeereee a masz kogos ? ewcia czyli Twoj eks zdradzil Cie ? Czy po prostu sie rozstaliscie z tego powodu ?

Gość ewcia;;;
iza->odszedł ode mnie bo stwierdził, że tamta 17tka szybciej zrobi mu loda niż ja...

Gość prawie 18 latka
a po ile mieliscie lat?

Gość ewcia;;;
to było w tym roku, ja 27 on 23..