Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nylonek

Która lubi ubierać pończochy ?

Polecane posty

Ja też lubię chodzić w pończochach i kobiety w pończochach :-)

Gość ziutttta
Hmmm...bardzo tego nie lubię robić. Jestem z natury leniwcem. Golę jak muszę...tzn. latem. Mojego to kręci, pisałam, że jest starej daty i woli mnie z włoskami. A Twoja żona goli się?

Gość XL chętny na ...
ziuta a co miałaś na myśli pytając : ....:) śmiało pisz a co tam :)

Gość XL chętny na ...
Nie właśnie :) i jestem w tym okresie (jesień-wiosna) bardzo ...:) Wiesz,że kiedyś nikt tak nie przeżywał i one były.Nie zmienię się bo taka moda.Muzyka też pozostała z tamtych lat.Robimy wiele zdjęć i jak mam wolne oglądam je.Wiesz co się dzieje w rozporku na takie widoki :)

Gość ziutttta
Nic najdzwyczajnego. ;) Teraz kobiety się golą, wiec zapytałam, bo Ty pytałeś co sądzę. Też jesteś po 50-siątce, wiec chyba masz podobne zdanie do mojego :)

Gość ziutttta
Domyślam się ;) to facetów kręci, choć znam kilku panów po 50-siatce uganiających się za małolatami. Zapewne chcą się dowartościować, że tak młoda jeszcze na nich poleci. Wygląda to tragikomicznie jak dziadek z wnuczką :)

Gość XL chętny na ...
Też tak uważam.Facet powinien mieć kobietę dojrzałą i nie młodszą o 5 lat.Ja mam rówieśniczkę co lubi to co ja.Wiesz,że normalnie jesteś równa babka :) Nie muszę się dowartościowywać bo jestem wartościowy.Moja lubi te moje fetysze,a jestem fetyszem wszystkiego :) Nawet jak jej maluję pazury staje mi :) Jak zapinam żabki ... itd. Normalne ? Chyba nie,ale przy takiej właśnie kobiecie co rozumie i wie jak zatrzymać przy sobie faceta to chyba kamień by ożył :)

Gość ziutttta
Nieczęsto facet tak ładnie mówi o swojej żonie. Brawo XL :) My kobietki po 50-siątce mamy swój urok, powab, czar i doświadczenie ;) Wiemy co mężczyzna potrzebuje. Chce mieć pończoszki to ma. Takie już jesteśmy fajne babki :)

Gość XL chętny na ...
Co do pończoch to cholernie mi się podobają włoski na nogach,jak są pod pończoszką ,tak fajnie się układają.Uważam to za piękny widok.Kobieta z owłosionymi nogami podoba mi się szczególnie.Niektórych to nie kręci.Uważam też,że gdy kobiety mają ten swój naturalny zarost są bardzo gorące.To tylko na temat nóg,a i reszta ...:)

Gość XL chętny na ...
ziuta ty jesteś niesamowita.Mówisz tak jak moja i właśnie dbam o nią.Myślę,że Twój mąż jest też wspaniałym partnerem mają takie cudo w domu.Miło Cię poznać.Oj jak mało jest takich kobiet co potrafią coś konkretnego poruszyć.

Gość ziutttta
Jeżeli dbasz o swoją żonę tak jak piszesz to również jesteś niesamowity. Takich panów teraz się nie spotyka. Przeważnie leżą przed telewizorem i proszą żonę o podanie piwa, obiadu itp. Panowie zbliża się Dzień Kobiet, zadbajcie o swoje damy i podarujcie im pończoszki ;) Kwiaty też lubimy :)

Gość XL chętny na ...
Wiele by pisać,ale moja mi też wiele robi dobrego za co ją szanuję i poważam nie wspominając,że ją kocham.Powiedz sama jak by nie kochać.Podoba mi się Twoje podejście do męża.Moja ubiera pończoszki z wielu powodów : lubi je,czuje podniecenie w pewnym stopniu,daje sygnał :) no co by tam jeszcze itd. Walentynki,róża i te 9 par pończoch nylonowych,teraz dzień kobiet i na pewno coś wymyślę.Szkoda,że nie mogę Ci pokazać naszych zdjęć z Walentynek :( Pończoszki przede wszystkim,atmosfera i wiesz czym to się kończy ...:)

Gość ziutttta
Wiem, wiem, u nas podobnie ..kończy się w łóżku. Piszę nie za wiele, bo jestem w pracy. Muszę teraz wyjechać, ale jutro zajrzę znowu. Zaczynasz mnie kręcić XL

Gość XL chętny na ...
Fajowa jesteś :) ziuta można z Tobą konie kraść :) Normalnie jak swój człowiek.No i masz to co Kobieta powinna mieć smak życia.

Gość XL chętny na ...
:)

Gość Facet z za miedzy
Czy nie ma dziewczyn w pończochach.Czy one wiedzą ....... ??? Nie wiedzą :)

Gość aga w czeresniach
Kocham ponczochy :) dzis tez mam :)

Gość do agi w
Laleczko a jakie masz dzis na sobie??!?!

Gość aga w czeresniach
czarne samonosne :)

Gość XL chętny na ...
Aga świetnie chociaż Ty wiesz co powinna na siebie ubrać kobieta.Słońce coraz wyżej.Teraz wszystkie :) będą ściąga te rajtuzyyy :) W tej chwili na słońcu tęp 28 st.C Pozdrawiam Pończoszanki :)

Gość aga w czeresniach
To ze sa sexi to raz ale ja zwyczajnie nie lubie rajstop ;) niestety zima czasem trzeba bo w pupe zimno :P ale latem.. nigdy :)

Gość XL chętny na ...
Właśnie takie są kobiety 100 %- towe.Noszą pończoszki i szkoda,że tych nylonów coraz mniej się widzi,ale niektóre samonośki też ujdą i są niezłe.Też sprawa gustu.

Gość gość
Zwracam sie do wszystkich Pan ktore lubia ubierac ponczochy czy nosicie ponczochy na codzien , w domu , do pracy samonosne,czy te do paska .Prosze was piszcie swoje komentarze odnosnie ponczoch.

Gość Zbyszek z Sobiecina
Kobiety Mile Panie ktore lubicie ubierac ponczochy Prosze was Piszcie odnosnie ponczoch bardzo chce z wami popisac na temat ponczoch.Kochajacy kobiety milosniczki ponczoch Zbyszek z Sobiecina.

Gość gość
Raczej rzadko która nosi pończochy, a nylonowe to już ze świecą szukać. Też podobają mi się pończoszanki.

Gość Plemio
Ja zawsze sie spuszczam na ponczochy

Gość Mariela zina XL
Do XL chetny.....zwal se konia brzydalu!