Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PyrkowaKrk

do ludzi z Krakowa - na poważnie

Polecane posty

wiem że ludzie robią sobie tutaj jaja z ludzkiej biedy , naciągają albo udają ot tak dla śmiechu (w ich odczuciu) Inni ( pomagający?) podejmują rękawicę i też grają w tym przedstawieniu ,tylko inną rolę. A ja siedzę bez maski ,bez charakteryzacji ,przed monitorem w samym sercu miasta Krakowa i wiem że dziś obiadu nie będzie. nie było też mikołaja ,dziadek mróz tez do mojej pociechy nie dotrze. Ani choinka ,ani karp nie dopłynie , placek też nie wyrośnie. Czemu tak ? juz sama nie wiem ile w tym mojej zasługi ,a ile winy złego losu. Ja po prostu na poważnie proszę osoby z krakowa o pomoc żywnościową . Namacalnie -bez paczek . Choć troszeczkę ,chcę zobaczyć uśmiech dziecka w radosnym oczekiwaniu na wspólne wypieki.

Gość wawka sorry
istotnie wybitnie zabawne - do dwóch odp powyżej. Niezłe mamy społeczeństwo.

Gość incognito :P
kurva do roboty nieroby francowate ,dzieci to se potraficie naczaskać

Gość Jednym słowem mówiąc
Dlaczego nie poprosisz o pomoc odpowiednie instytucji? Zgłoś sie do premiera Tuska, on rozdaje nagrody urzędasom w kwocie 41 milionów złotych, to może i Ciebie posili?

Gość rafałeczek mój
moja maderka myje okna po ludziach by zarobić na święta

Gość nie pyrkowa bo ziemniaczana
nie rozumiem was ludzie w czym problem ocb wam ? jakbym była z krakowa to bym babeczce kupiła troche żarełka ,mnie by te 10 czy 20 zł nie zbawiło ,tylko bluzgać potraficie

Gość aż się zazieleniłem
w krakowie jest roboty od h.ja i troche

Gość Grzesiek Koniobij Wytrzepał
Franczyza to całkiem niezły pomysł, ale trzeba zorientować się co i jak, jakie wymagania ma franczyzodawca, czy są jakieś opłaty co miesiąc, no i co zyskujemy w ten sposób, czy tylko logo, czy profesjonalną pomoc itd. Co do zarobków to może być różnie - na początku klientów pewnie nie będzie dużo, dlatego trzeba rozreklamować salon, porozdawać ulotki, rozwiesić plakaty, zadbać o reklamę w necie (katalogi branżowe, ogłoszenie na stronie miasta). Sporo informacji znajdziecie na stroniewww.mojsalon.pl - to blog głównie o salonach kosmetycznych ale jest trochę też o fryzjerstwie, no i sporo rzeczy jak reklama, czy pozyskiwanie klientów jest w tych przypadkach podobne, więc warto poczytać.

jeśli komuś się wydaje że Kraków to takie eldorado to ..zapraszam , mieszkanie tylko trzeba mieć ,lub wynająć -za całą pensję. Chyba powinnam się bardziej płaszczyć ,lepiej grać , wymyslać ,nie umiem i przegrywam:(

Gość i ja to znam
dokładnie pyrkowa - piszesz krótko i zwięzle ,tu trzeba płakać błegać , dorabiać choroby itp . Nie każdy tak potrafi,moze teraz płaczesz z bezsilności i braku zrozumienia internautów ,ale uwierz mi im szybciej nauczysz się ściemniać tym lepiej dla twojej rodziny

hmm ,a więc napiszę tak : bardzo proszę ,jesli macie trochę serducha pomóżcie .Tak płaczę ,ale czy aby uzyskać pomoc powinnam sie z tym afiszować na forum ? nie rozumiem ? to ludzie pomagają z serca ,z empati czy chcą się jedynie dowartościować patrząc na krzywdę innych.?

Gość jarecki i jego pomoc
znowu to samo ?

Ziemku dziękuję Ci za chęć , ja podam tutaj swój adres bo tak czy inaczej za chwilę kupa podszywów do Ciebie napisze i zrobi sobie smiechy z Twojego dobrego serca. Więc najrozsądniej jeśli Ty napiszesz do mnie :) alusia@autograf.pl

Gość ulalala17
buhaha przewałkóje cie jak placka na stolnicy za tom swojom pomoc

Gość clasiclove
ula do nauki anaalfabetko

Gość białe ząbki jak ??!!
a ja nie robie świąt , jade do tesciów na wyżerkę i mam w d... pichcenie

Gość uogólniając
jak mnie to wpienia ,kompy mają a w lodówkach pusto ?

przykro mi tylko że mojemu dziecku ( i Waszym również) przyszło dorastać w toczonym znieczulicą społeczeństwie :(

Gość Z KAPSEM :p
PYRKOWA TO NIE TAK ,WCALE NIE JESTEŚMY TACY BEZDUSZNI , MNIE SIĘ ZDAJE ŻE POPROSTU MALO LUDZI Z TWOJEGO MIASTA TO CZYTA I TYLE ,A CI Z INNYCH MIAST NIE MAJĄ JAK POMÓC ,JA NP JESTEM Z KOSZALINA ,KASY CI NIE WYŚLE BO SIĘ BOJE ,ALE GDYBYM BYŁ Z KRAKOWA WZIOŁBYM CIĘ DO TESCO NP :)

z capsem - dziękuję za otuchę , trzymam się tej Twojej wersji bo gdy stracę nadzieję umrze wszystko Póki co czekam na maila od "ziemka" . No i faktycznie spróbuję napisać na kafe pózniej.