Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieszczoty i grymasy

specialnie dla niego :)

Polecane posty

Moj Ukochany, Dzisiaj wiem ze jestes calym moim zyciem, sensem istnienia i moim odkryciem. Nasze wspolne plany, pomyly, ten czas jest tak rzeczywisty. Od dzisiaj to wszystko pozostaje w moim sercu Twoje slowa Kocham Ciebie kiedy to wszystko robilam dla Ciebie mowiels wtedy czuje sie jak w niebie. Ten wieczor jak dzis pamietam , spedzone z Toba cudowne chwile. To bylo marzenie aby zatrzymac czas lecz tego nie zmienie bo wiem ze bedzie jeszcze wiecej piekniejszych chwil. Najlepszym smakiem jest smak Twoich ust. Najlepszym widokiem sa Twoje oczy a Twoj usmiech jest dla mnie idealny i dzieki Tobie moj jest niezniszczalny. Pokochalam Cie calym sercem i kocham do dzis i niczego nie pragne wiecej tylko z Toba byc. Pragne czuc milosc taka jak kiedys- dotykac gwiazd tak samo jak Ty. I chociaz to smieszne to znow bym oddala serce i moje wszystkie dni w ktorych i tak jestes tylko Ty. To nie wazne co inni powiedza w moim zyciu liczysz sie tylko Ty. Jestes jedynym , nie mam nic do ukrycia pragne szczescia tak samo jak Ty. Kazda sekunda przy Tobie jest cudna przytul mnie mocno by nie zabral jej nikt. To Ty pokazales mi slonce i jak mam patrzec na swiat i w milosci zloty srodek i jej wielki blask!

jestesmy 2 lata razem i pomyslalam ze mu to wysle :)