Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1666

Tylko seks,albo i nie.

Polecane posty

Gość marcelina1666

Hej.Pisałam kiedyś na forum erotycznym,ale sprawa nabrała aspektu uczuciowego.Kopiuję z tamtego wątku: ,,Od około roku gadałam z pewnym panem X na gg.Poznaliśmy się na badoo,takie pitu pitu,ale później o seksie,cały czas o seksie.Nakręcaliśmy się nawzajem co noc.Nigdy nie odzywałam się pierwsza i nie chciałam się spotkać.Były przerwa w której chyba miał kogoś.Kontakt się odnowił i w końcu sobie powiedziałam,że warto spróbować skoro jestem wolna,brakuje mi seksu,a on mnie tak kręci.No i spotykaliśmy się ,po miesiącu poszliśmy do łóżka.I tak minęło może 2 tygodnie,bo się pokłóciliśmy,powiedziałam mu,że nie jestem gotowa na związek, i chyba mu się odwidziało.Powiedział,że zależy mi tylko na jednym.W sumie to miał rację,nie wyobrażałam sobie z nim nigdy związku,nie chciałam z nim wychodzić itp.,za to seks z nim milion razy.Później nie widzieliśmy się miesiąc,bo powiedziałam,że sobie tego nie wyobrażam.Ale on się odezwał no i spotykamy się znowu.Jednak teraz już zaczęło mi zależeć po tym wszystkim.I niby jest ok,on mówi,że jemu też zależy.Ale nasze spotkania wyglądają jakby chodziło tylko o seks. Powoli dochodzę do wniosku,że wszystko to była gra z jego strony,albo że jest nienormalny jakiś/ewentualnie przez seks wyraża swoje uczucie.Ja też święta nie jestem ,bo nie traktowałam go zbyt dobrze na początku: nie chciałam z nim wychodzić,gadać za bardzo,a po seksie,chciałam ,żeby jechał do domu. Nie wiem co robić ;/

Gość marcelina1666
up

"Jednak teraz już zaczęło mi zależeć po tym wszystkim.I niby jest ok,on mówi,że jemu też zależy.Ale nasze spotkania wyglądają jakby chodziło tylko o seks. Powoli dochodzę do wniosku,że wszystko to była gra z jego strony,albo że jest nienormalny jakiś/ewentualnie przez seks wyraża swoje uczucie.Ja też święta nie jestem ,bo nie traktowałam go zbyt dobrze na początku: nie chciałam z nim wychodzić,gadać za bardzo,a po seksie,chciałam ,żeby jechał do domu." x ale czego ty od niego oczekujesz ? :o Jemu zależy na seksie i tyle

Gość marcelina1666
To czemu jak mi zależało tylko na seksie,to chciał urwać kontakt,bo widział ,że mu na mnie nie zależy i tak mówił?

Gość marcelina1666
A oczekuję tego,żeby sobie z gęby d**y nie robił za przeproszeniem ,bo nienawidzę takich ludzi.Ja byłam szczera,chodziło wtedy o seks, teraz po 3 miesiącach ,zaczęło mi zależeć, więc jeśli by mu zależało tylko na seksie,to czemu wtedy chciał urwać kontakt?