Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuskaq

widziałam jego zdjęcia z inną!

Polecane posty

Gość katiuskaq

z była dziewczyna... i to sa zdjecia z czasu kiedy byli razem. ale sa na nich tacy szczesliwi, usmiechaja sie, ciesza, caluja... mam wrazenie ze mnie tak nie kocha. to byla jego pierwsza milosc. az zrobilo mi sie niedobrze po obejrzeniu ich i chce mi sie plakac....

Gość gdzie się podziało twoje
poczucie własnej wartości? gdzie się podziało uczucie, które was teraz łączy? hę?

Gość katiuskaq
nie, w ubraniach..! swoja droga ona ma wieksze cycki ode mnie... na co ja to ogladalam?! :/

Gość katiuskaq
moje poczucie wlasnej wartosci w momencie keidy to obejrzalam chyba wyszlo z mieszkania.... nie potrafie sobie radzic z zazdroscia. zawsze porownuje sie do innych i wydaje mi sie, ze oni sa lepsi, teraz jest tak samo. wydaje mi sie, ze ona byla lepsza ode mnie, ze ja bardziej kochal....

gdzie twoja godność! powinnaś go rzucić czym prędzej!

Gość katiuskaq
a mam aktualnie na to ochote.....

proszę się nie podszywać :) katiuskaq, musisz pogodzić się z tym, że Twój facet miał życie przed Tobą... i popracuj nad swoją samooceną...

Gość katiuskaq
wiem, ze mial... ja tez mialam. tylko ze mnie to zawsze jakos tak dotyka... wiem, powinnam myslec, ze przeciez juz z nia nie jest, ze wybral mnie... ale wiem ze oni nadal maja kontakt, ze ona jest dla niego i byla wazna osoba. nie potrafie konkurowac z kims takim :/ zle sie czuje. nie wiem jak pracowac nad swoja samoocena!

Gość może pogadaj z psychologiem?
on pomaga pracować nad sobą , podpowie Ci jak radzić sobie z "głupią zazdrością", dostrzec swoje zalety, itd. :)

Gość katiuskaq
jeszcze nie robie z tego powodu scen zazdrosci, to moze nie musze isc do lekarza....? no ale czy takie obrazki w kazdym nie wywarlyby zazdrosci? nie dalyby do myslenia?

Gość 67iy67oy7ol
Wiadomo, że jak ktoś ładniejszy to tego kogoś się bardziej lubi/kocha. Nie obdarzysz takim samym uczuciem kogoś atrakcyjnego a kogoś mniej atrakcyjnego.