Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porannarosaaa

No chyba mnie wykurwi w kosmos!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość porannarosaaa

Ale jestem wsciekła! Jak tak można!? Mój ex skontaktował się ze mną bo długiej ciszy, nie ważne w jakiej sprawie, nie istotne. Odpisałam mu zdawkowo, ale ten huj złośliwie już mi musiał coś napisać i tak od słowa do słowa i zaczeliśmy się kłucic, aż w pewnym momencie stwierdził, że jak mnie widział ostatnio na mieście to żałuje, że kiedykolwiek był związany z takim "klocem bezguscia" bo miałam na sobie jak on to stwierdził "żałosny mantel i galoty". A tak się składa, że jestem w 5 miesiącu ciąży (o czym on wiedział), i w czym mam kurwa chodzić, jak nie w spodniach ciążowych i płaszczu, który zresztą kupiłam w październiku i jest jak najbardziej "na czasie", a spodnie jak spodnie, takie jasnozielone sztruksy ciążowe. Przecież nie wystrzele w rurkach i obcisłej kurteczce do pasa!!! Jak można wysmiewać ciężarną kobietę!? W dodatku mam dość duży brzuch jak na 5 miesiąc i w żadne kurtki się nie mieszcze, więc kupiłam płaszczyk, z regulacją guzików, bo cała zima jeszcze przede mną a brzuch przecież rośnie. Jak mozna być takim gnojem!?

Gość Sylwester89
Jak kobieta może tak kląć? Kto chciał puknąć taką prostaczkę? :D

Gość olej go ciepłym moczem
;)

Gość porannarosaaa
3 razy tylko przeklełam, a jak na poziom mojego zdenerwowania to i tak mało...

Gość listek natury
jestem za - olej go ciepłym moczem!

Gość hahaha na pocieszenie
powiem ci ze potrafisz poprawic humor pieknym opisem

Gość porannarosaaa
szkoda,że sama nie potrafie sobie poprawić humoru tym opisem :/

Gość hahaha na pocieszenie
to jego dziecko ? jak nie to pewnie jest zazdrosny ze ułożyłas sobie zycie bez niego

Gość porannarosaaa
oczywiście że nie jego, nie jestem już nim prawie 2 lata, ale długo po rozstaniu mnie gnebił idiota. Teraz był długo spokój aż do dnia jak właśnie minelismy sie na ulicy i za pare dni już dostałam wiadomość że ma moje jakieś zdjęcia i papiery i żebym po nie do niego przyszła. Ja mu odpisałam, że moze je wyrzucic bo mi na nich nie zalezy (wiem co to sa za papiery i nie sa mi absolutnie potrzebne, na zdjeciach mi tez nie zalezy, a wiem ze jakbym do niego poszła to zas by sie jakąs awantura skonczylo wiec nie chce miec z nim nic wspolnego bo po co mam sie denerwowac w moim stanie), to już widział że mu podstep nie wyszedł to mi musiał jakiś kąśliwe uwagi napisać cham jeden.

Gość porannarosaaa
podbijam

Gość Jatamanos
Pokaz pierdziawe