Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez jaj proszę no

boję się, że znów się nieszczęśliwie zakocham

Polecane posty

Gość bez jaj proszę no

na szczęście póki co nie mam pracy i mam gorszy problem, niż zakochanie, ale mój lęk się znów ujawnił jak obejrzałam film z pracy zakopiańskiej drogówki...ten policjant tak mi się podoba ...❤️ Czy ktoś z was tak ma? Czy terapia to leczy? Chodzi mi o to, żeby nie wzdychać do osób typu nieznany facet ala policjant z youtube. Bardzo przeżywam odrzucenie, najczęściej nie ujawniam swoich uczuć i generalnie nie wyobrażam sobie być w związku. A życie mi mija:(

Gość bez jaj proszę no
widzę, że mój problem jest błahy i lub nikt nie umie/nie chce doradzić. Romantyk i tak ci nie wierzę :o

Gość bez jaj proszę no
codziennie oglądając filmy kryminalne patrzę sobie na policjantów w mundurach, silnych i męskich, moje dłonie mimowolnie wędrują w okolice moich ud, zdejmują ze mnie spodnie, podciągają bluzkę, ugniatają mój wzgórek łonowy, robi mi się ciepło i staję się wilgotna, czuję swój intymny zapach i to mnie nakręca jeszcze bardziej. Wyobrażam sobie policjantów w moim pokoju, umięśnionych i bezlitosnych, przyszli mnie zabrać, moje dłonie coraz brutalniej masują moją kobiecość, wiem że zaraz skończę i jest tak cudownie kiedy wiję się w spazmach rozkoszy cielesnej ..

Gość Saturn, Jowisz...
jeśli jest seksowna to każdy, głąbasie

Gość bez jaj proszę no
a poszedł mi stąd...😠 policjant mi się podoba a nie jakiś pomarancz :o