Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duchowo mocni

slub , ciaza i zwiazek

Polecane posty

Gość duchowo mocni

slub za rok lub 2 a starania o dziecko juz :) mam nadzieje ze uda nam sie ... ale jednak mam ta obawe ze nici z tego beda :/

Gość duchowo mocni
kindern- nie nie jest gowniarzem ... mam torbielke na lewym jajniku, prawy powiekszony i mam problem z hormonami.

A czemu już ślubu nie weźmiecie? Skoro i tak chcecie mieć dziecko po co odkładać?

nie nakrecaj sie, ja w wieku 15 latr mialam nawracajace zapalenie jajnikow, torbiele i cysty, a mimo to od kopa zaszlam w dwie ciaze (oczywiscie nie w wieku 15 lat ;) ). Grunt to nie zamartwiac sie na zapas.

Gość malinowaaa
Duchowo mocni - ja również już staram się o dziecko -właściwie może juz się udało ale ślubu na razie nie planuje - jesteśmy ze sobą ponad 8 lat i pragniemy byc juz rodzicami a slub kiedys w przyszlości.

Gość duchowo mocni
Slub raczej zdecydowalismy na czerwiec 2013 ... nie odkladamy ale jak teraz zajde w ciaze to zeby z brzuchem nie byc ale raczej pozotaniemy przy tej dacie :)

Gość Ja dwa lata temu
miałam laparoskopie z powodu endometriozy. Teraz jestem w 17tc, udało się w drugim cyklu "starań". Ślubu nie planujemy póki co :P

Gość duchowo mocni
gratuluje przyszlym mamusiom... my sie staramy juz rok :/