Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sypiający z

Nie ma jak dziewczyna wychowywana bez ojca.

Polecane posty

Gość sypiający z

Jak ktoś dobrze napisał, panna, która wychowywała się bez ojca, bo ten zostawił jej matkę może być skwitowana poniższym stwierdzeniem: w oczach ma głód miłości, w sercu niebo, a w tyłku piekło. I taka jest prawda. Takie panny zazwyczaj łatwo oczarować i nie trzeba ich długo namawiać żeby zdjęły majtki czy wzięły penisa do buzi. Na anal też się zgodzą, nawet jak niespecjalnie go lubią. Dużo też wybaczą partnerowi, choć są czasem chorobliwie zazdrosne Dlaczego tak? Ano dlatego, że ze względu na obserwacje z dzieciństwa, wiedzą, że jak się ma faceta, to trzeba zrobić wszystko żeby go przy sobie zatrzymać, inaczej odejdzie w siną dal. Nie dotyczy to dziewczyn, których starzy się rozwiedli, ale miały one dobry kontakt z ojcem, także po rozwodzie. Z moich prywatnych obserwacji wynika że wzięcie się za taką pannę to mały nakład środków i szybki skutek :classic_cool:

Gość sypiający z
piekło z tyłka nieraz miałem na twarzy

Gość chyba to prawda
bo jakoś nikt się nie sprzeciwia...

Gość mama.kobieta.pachnaca
tylko ile z taka wytrzymasz??? na wszystko sie godzi....potem ja nie szanujesz z czasem, bo jest za dobra, zabardzo oddana, nie ma swojego zdania, wisi ci prawie na szyi, chore to jest a jesli tylklo o sex chodzi to gratujluje podejscia do zwiazku :(

Gość sypiający z
ale to Ty mówisz o związku, a nie ja :D:classic_cool:

Gość mama.kobieta.pachnaca
aha :D no to ok :) ja myslalam ze o zwiazku :) no tak , to przyznam ci racje :)

Gość koloradoi
a z jakies racji kobieta powinna nadskakiwac nad facetem ? zeby nie odszedl? jak ma odejsc to i tak odejdzi czy bedzie sie dla niego spuszczac czy nie. facet tez powinien sie o dziewczyne postarac. moj tata zawsze byl w trasie nigdy go z nami nie bylo od czasu to czasu tylko na tydzien:/ ... mama nam zastepowala ojca i matke... ale sory dla faceta nie zrobie wszystkiego nie dam ''dupy'' a ni nie bede sie ponizac dla niego ... albo mnie akceptuje taka jaka jestem albo niech spada. swoj na swego zawsze trafi. a jak chlopak bierze taka laske i juz proponuje jej anale i penisy w buzi to o nim tez za dobrze nie swiadczy...

Gość a co - z dziewczyną
nie można uprawiać seksu analnego? a jak ona to lubi? a jak lubi mieć penisa w buzi? a jak dziewczyna sugeruje żebym jej minetę zrobił, czyli piczkę lizał, to też to o niej dobrze nie świadczy?

Gość a ja chodziłem z dziewczyną
która wychowywała się tylko z mamą i nie potwierdzę rewelacji autora tematu 🖐️

Gość z niejednej piczy

To nie takie zupełnie proste, ale jednak coś jest z dziewczynami których matki ojcowie zostawili i poszli w siną dal. Sporo z nich ma pewne problemy "osobowościowe". Związki z nimi są czasem ciężkie ale seks potrafi być dobry, choć czasem lekko popieprzony. Spotykałem się na studiach z jedną taką, co po tym jak zerwaliśmy to gdy ją czasem odwiedzałem, to na całowanie szans nie było, ale macanko + lodzik + mineta + dopochwowo + (czasem) anal nie było trudno osiągnąć, choć jak zaczynałem coś kombinować to zawsze na początku się wzbraniała, twierdziła że nie ma szans, że nic już nas nie łączy. Ale potem sama pomagała jak ją rozbierałem i sama startowała do rozpinania rozporka i ssania mojego drążka 🙂

Gość xnxxxx

super

Gość xnxxxx

Ale analu nie lubie -  gejowski jest .