Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyżbytka

koniec świata - mit czy fakt?

Polecane posty

Gość arania
czy ja wiem, wiesz, bóg umarł, ludziom coraz ciężej utrzymać taką podstawową moralność, wszysyc zmieniają się w takie Zombie :(

Dajcie spokój z tym końcem świata. "Świat zaczyna się codziennie i kończy się codziennie i innego końca świata nie będzie." nie wiem z czego to ale tak mi się skojarzyło :P

Gość do autoraaaaaa
Proroctwo Oriona Proroctwo Oriona głosi, iż 21 XII 2012 roku, a więc tego samego dnia, którego według Majów ma nastąpić koniec świata, rozpocznie się ciąg wielkich kataklizmów, które doprowadzą ludzkość do wielkiego spustoszenia. Tę koncepcję opierającą się na obliczeniach starożytnych, jak i najnowszych naukowych odkryciach, opisuje w swoich książkach Patrick Geryl. Ów astrofizyk uważa, że istnieje wiele dowodów na to, iż w 2012 nastąpi wielka katastrofa, która może doprowadzić do zagłady ludzkości, jeśli ta nie stanie się świadoma zagrożenia i nie przygotuje się na nią..

Gość arania
no dokładnie, to z Miłosza :)

Gość do autoraaaaaa
W roku 2012 Wenus, Orion, Mars oraz inne gwiazdy i planety osiągną to samo położenie względem siebie jak w roku 9792 przed Chrystusem

Gość arania
No to te kataklizmy muszą się bardzo śpieszyć bo im dwa tygodnie zostały :)

Gość do autoraaaaaa
czyli stworzą jedną linie :P.. Jest tu ktoś kto wie więcej niż coś o kalendarzu Majów??? :D Zreszta Majowie zawiesili koniec świata ze względu na pojawienie się ciekawych ofert W TOYOCIE :D:D wszelkie pytanie kierujcie do przedstawicieli tej kultury w salonach TOYOTY

Gość hej arania
śpieszyć

Gość arania
wiem, ostatnio cofam się w rozwoju, moj mozg nie pracuje i mam problemy ze słowami czy zdaniami :( nie wiem o co cho :/

Gość arania
chociaż nie, wychodzi na to że obie formy są poprawne spieszyć się i śpieszyć się :/

Gość arania
a nawet śpieszyć się jest chyba lepszą. wiec nie wiem o co cho.

Gość Heidi Klummmm
ale z Was debile :D trzeba miec pustke w głowie zeby sie nakręcać :D

Gość arania
haha, co kurwa? jakich trójkątach? :) tak czy owak, NASA wydała wczoraj specjalne oświadczenie żeby uspokoic takich psychoszy jak ty, że końca świata nie będzie :) A tak szczerze? mam to serdecznie w dupie. Jak będzie to co? to CHUJ. po prostu chwile poboli i przestanie. Ile dzieci w afryce umiera z głodu albo z powodu AIDS a wy nakręceni jakimiś pierdołami w telewizji albo na innym pudelku się nakręcacie. Serio, bardziej martwicie sie o kasę, bo kryzys W UE nam o wiele bardziej grozi.

Gość arania
Aha, ale do wybuchów na słońcu dochodzi regularnie. Nie bardzo rozumiem o co come on. jakieś pierdołu, jakaś data, prasa zarabia, bo ludki czytają.