Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EGIPT2012

EGIPT - Sharm Radisson czy Grand Plaza?? Wyloty w grudniu

Polecane posty

Gość EGIPT2012

Witajcie - poruszam temat wyjazdu grudniowego do Egiptu: 1. Czy ktoś był w Radissonie w Sharm lub Grand Plazie - który polecacie? 2. jak z wodą w grudniu - teraz - czy można pływać czy raczej za zimno? dziekuję!

Gość eciepecie86
Byłam w Egipcie w styczniu, w dzien temp powietrza ok. 24 stopnie, natomiast woda jak lód dla mnie, taki nasz Bałtyk:O, szybko robiło się ciemno i wieczorami temperatura spadała tak, że żałowałam, że nie miałam grubszej kurtki. Dodatkowo strasznie wiał wiatr, więc opalanie tylko za parawanem.

Gość EGIPT2012
Jade z narzeczonym - daruj sobie ten pusty komentarz o seksie

Gość EGIPT2012
Czyli zimno ;-///

Gość sprzedaj ta nierozkladana
ja polecam teneryffe,cieplutko,woda goraca i pieknie ,nie zadnny tam egipt

Gość nunzbtz
grudzień - temperatura 24-26 stopni, lekki wiatr, średnia temperatura w grudniu 23stC i 8h słonecznych styczeń - temperatura powietrza 18 - 22stC w dzień, w nocy zimno, trzeba ubrać coś ciepłego. Praktycznie w ciągu dnia wieje stale lekki wiatr, w nocy lodowaty. Temperatura wody - 23-24st.C. W dzień jest około 20-22 stopni i w miejscach osłoniętych od wiatru można się świetnie opalić i wygrzać. W nocy temperatura spada do 13-15 stopni.

Gość Izabela18
w Egipcie brudno lepiej do Grecji, Teneryfy albo Australii ;)

Gość A JA WIEM.....................
też myślałam o Egipcie w grudniu, ale jednak za niska temp wody jak dla mnie, nie ma to jak Dominikana albo Kuba:)

Gość EGIPT2012
teneryfa?Byłam w maju na Wyspach K. - Fuerta i było zimno - wicher, ocean - woda lód w basenie woda zimna również. Nie polecę tam w grudniu!

Gość Eciepecie86
Ogolnie ja nie bylam zadowolona z tego wyjazdu, jak dla mnie plazowiczki bylo za zimno. Pogoda idealna ale na zwiedzanie. W pazdzierniku bylam na gran canarii, 32 st i super cieply ocean;)