Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerberka88

SEKS ANALNY - pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość gerberka88

Piszę na erotycznym bo na ogólnym nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Często zdarzają Wam się brudne wpadki poczas anala? Czytałam gdzieś, że nie trzeba robić lewatywy, wystarczy się porządnie załatwić przed stosunkiem. Czy to prawda? ja nie umiem srać na zawołanie przed seksem :/ Macie jakieś pewne sposoby żeby być tam czystym? Teraz, przez te obawy zaczęlam sobie robić lewatywę płytką - nawet 3 razy pod rząd. za pierwszym razem normalnie robię rzadką kupę, a po kolejnych razach lci już tylko lekko brutna i mętna woda. Czy to jest gwarancja czystego seksu? Czy muszę robić lewatywę tak długo, az woda która ze mnie leci będzie krystalicznie czysta? PROSZĘ O RADY!!!!!

Gość gerberka88
Kiedy uzyskam juz efekt krystalicznie czystej wody zamierzam otworzyc wlasna dzialalnosc i sprzedawac ja jako wysokozmineralizowany, bogaty w skladniki odzywcze napoj. :classic_cool: 🖐️

Gość wstrzas dr
zalezy jak gleboko wlozysz fiuta.Zawsze jest troche g..na na nim

Gość wstrzas dr
przewaznie uzywac trzeba kondon

Gość gerberka88
miało być ''krystalicznie'' czysta. chodzi mi o to czy jestem czysta tam mimo tego, że woda wypływająca ze mnie po lewatywie nie jest przezroczysta? Boję się, że ubrudzę facetowi penisa

Gość a ja zawsze robie lewatywe
bo z 3x nie zrobilam i chooyowo sie z tym czulam. Raz sie moj facet upapral troche i nie bylo to fajne. Lewatywa to moim zdaniem podst rzecz gdy sie uprawia sex analny. Wiem co mowie, lubie ten jak i kazdy inny rodzaj sexu i uprawiam regularnie od kilku lat. Po lewatywywie nie ma nieprzyjemnego zapachu, ani stresu, ze cos bedzie.

Gość mmmmrau
czy lewatywa boli i czy kupujecie jakies specjalne przyrzady w aptece? :P

Gość gosiunia6565665
a ja nie robię lewatywy. Czasami coś się przydarzy, ale to nie koniec świata, można się przecież umyć. Poza tym skoro facet tam się pakuje, to musi brać pod uwagę i ewentualność pobrudzenia. Kwestia dojrzałości związku i osób w nim będących.

Gość mmmmrau
tez mi sie tak wydaje, ze skoro sam sie tam pcha i czasem bez uprzedzenia, to powinien wiedziec jakie jest ryzyko :D

Gość BAKORTES
gosiunia... -- masz 100% racji!!!!!

Gość qwertyuioooop
a co z ta lewatywą jak ja robicie w domu??

Gość rozzzzbawiony
brawo gosiunia a potem w paszczu czysty romantyzm ech, zboczency :)

o kurde. Pierwsze słyszę, że robi się lewatywę przed analem:D zacofana jakoś jestem.. ja jakoś zawsze gdy nie czułam się pewnie mówiłam: "kochanie, dziś wolę nie". A czasami jak wiedziałam, że mogę to sama robiłam niespodziankę:) nie planuję tego, zależy od tego, kiedy mogę. A on to rozumie

Gość ewaabra
pakiet 2 kultowych książek 101 pozycji + 101 trików :) Cena rynkowa: 49,80 zł - - - NASZA CENA: 29,99 zł http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26079086 1. 101 trików seksualnych Od kiedy słynna księga Kamasutra dodarła do krajów cywilizacji zachodniej, hinduskie nauki w dziedzinie erotyki pomogły milionom kochanków w poprawieniu ich pożycia intymnego. W niniejszym zbiorze przedstawiamy 101 trików opartych na wiedzy erotycznej Kamasutry oraz wielu innych naukach, które doskonaliły późniejsze pokolenia. Dzięki nim można w pełni rozkoszować się seksem, poczynając od pierwszych pocałunków i uścisków, a kończąc na aktach trudniejszych i wymagających od partnerów więcej zaangażowania, jak doświadczanie rozmaitych fantazji i seksu w bardziej odważnych pozycjach czy prowadzenie śmiałych gier, w których każda para indywidualnie wyznacza granice. 2. 101 pozycji seksualnych Od najdawniejszych czasów istniały traktaty opisujące różne pozycje, które można przyjmować w trakcie aktu seksualnego. Najsłynniejszym z nich jest Kamasutra. Istnieją również inne, mniej znane, ale jednakowo zajmujące i ciekawe, jak Ananga Ranga czy księgi z alkowy starożytnych Chin. Ta wiedza na temat miłości łączy się teraz ze współczesnymi poglądami na sex w książce, która bada sekrety wszystkich miłosnych pozycji, od najbardziej klasycznych i konwencjonalnych po najodważniejsze, a nawet prawdziwe akrobacje. Wszystkie one wzbogacają życie seksualne i miłosne oraz jeszcze bardziej zbliżają do siebie partnerów.

Gość Taka jedna niegrzeczna
A czy ktoś miał tak, że go bolał zad po analu? Ja próbowałam z moim partnerem może ze 3 razy, ale za każdym razem mnie boli odbyt i ogólnie nie sprawia mi to przyjemności. Ja wiem, że mój pratner bardzo lubi sex analny, tzn. interesuje go to mocno i chciałby taki sex ze mną uprawiać, ale nie jest nachalny, nie naciska na mnie, bo wie co czuję. Można jakoś "wyćwiczyć" :) dupę, tak żeby nie bolała?

Gość jakby to powiedzieć...
mi po pierwszym razie wywaliło hemoroida :( to był mój pierwszy i ostatni raz :classic_cool:

arnold szwarceneger więc w odpowiedzi na Twoje pytanie: wiesz czy się wysrałeś facet czy nie?:) a tak poważnie to zależy od tego jak się czuję. Czy mam biegunkę to w życiu bym nie dała:D a zdarza się, bo kobiety w ciąży mają takie problemy...

Gość nadwyraz
Jest taka piosenka Dr.Huckenbusha pt. "Krem z dupy Ali" polecam wszystko opisuje w szczegółach i naukowo pomoże.

Gość mmmmrau
Taka jedna niegrzeczna, powiedz mu zeby sprobowal najpierw wlozyc ci wolno i delikatnie, uzyj jakiejs wazeliny kosmetycznej, potem niech powoli nim porusza, az zrobi ci sie milo :p

No i niespodzianka w postaci czarnej jagodzianki. A facet co na to?

Gość mmmmrau
oczywiscie w srodku musi byc pusto :D

Gość jakby to powiedzieć...
jestem facetem

Gość Aram_Kałmanawardze
Ja być gruzinski psyhiatra i chciec zobaczyc foto produkty twojej enema. to byc bardzo ciekawy experience. pozdrawiac fszystkich polakuff a najbardziej polska dziewczyna.stare gruzinskie proverb mowi: wystawia dupe jak polska dziewczyna.

Gość Lubię lody
Najpewniejszą metodę sprawdziłem z moją partnerką.Po wszystkim myje sobie zewnątrz i lekko przy wejściu.Kucając w wannie odkręca się wodę,ustawia na nie za gorący,silny strumień wody i bez rączki wprowadza się końcówkę do "dziurki" po czym płucze,a sposoby i długość płukania zależy od potrzeby.Są specjalne końcówki do takich węży,ale nie ma potrzeby. W taki sposób 100% mamy czystość zapewnioną.Życzę samych przyjemności :)

Gość fdsfsdfdsfdf
Ja z moim nie mogę, bo ma za dużego penisa. Ale za to sama go tam pieszczę i nigdy nie było żadnych problemów z ka*em. Jest taki specyficzny zapach na dildo, ale to nic strasznego. Fajna zabawa.

Gość Lubię lody
Wielu facetów by chciało powkładać w tę drugą dziurkę,a właśnie czy oni sami są zdolni spróbować na sobie takie zabawy.Mam też większego i nie często go tam wkładam.Jeżeli partnerka ma ochotę tak,ale inaczej nie zmuszam.Sam kiedyś próbowałem,jakie to uczucie,ale na początku :( później mogłem sobie bez bólu włożyć sztucznego,ale dla faceta nie sprawia to wiele radości.Podobno masaż Prostaty dobrze na nią wpływa.

Gość Taka jedna niegrzeczna
Mi to nie sprawia frajdy, nie podnieca mnie fakt trzymania kutasa w dupie, poza tym boli, jak już napisałam - i w trakcie i po. Wolałabym tego nie praktykować, bo to żadna przyjemność dla mnie, dla mojego faceta pewnie tak. Wiecie, bo to zawsze jakieś urozmaicenie. Kiedyś myślałam, że powinnam się do tego przekonać, bo jemu to sprawi przyjemność, ale chwilę później walnęłam się z całej siły młotem w czoło. Nie można przedkładać czyjegoś zadowolenia nad swoje .