Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miej serce i patrzaj w serce

Prawiczki chyba są ślepe, tyle kobiet chodzi samotnie w te zimowe wieczory..

Polecane posty

ja mam dobre serce, to może w przyszłym roku jakiegoś prawiczka rozprawiczę. i tak już nie jestem dziewicą, to co mi tam :D

Gość Asik82
Co Wy piperzy*** niektórzy?! znam tyle wspaniałych małżeństw, gdzie jednoczęsnie i kobiety są wspaniałymi żonami i matkami ( gospodarne, dbajace o rodziny) jak i ich meżowie! Gdzie Wy sie obracacie, że spotykacie tylko takie? Sama jestem samotna, mam pieniadze, bo nieźle zarabiam, a seksu nie mam od 2 lat, aczkolwiek nei brakowało mi okazji. I co niby ja też szukam kasy i seksu?! Bzdury! Tak o kobeitach piszą sami rozżaleni faeci, niby głupie tłumaczenie, że baby nei takie to nie szukam, wolę sam itp. Dupy ruszcie to znajdziecie naprawde fajne kobietki! :)

Gość samanta mamba -
samotnik - wmawiasz sobie te bzdury, na pewno nie jest z Tobą aż tak źle.

Gość samanta mamba -
offerma - no sam pisałeś, ze byłeś dzisiaj w jakimś lokalu, i co? wszystkie kobiety są takie złe i głupie? tylko takie zaobserwowałeś? a u siebie w pracy? nie ma żadnych kobiet?

Gość samanta mamba -
samotnik - to się pokaż

Gość kamil jgora
pewnie że zagadanie nie jest trudne, najgorszy jest ten kac po koszu. Ja bez psychotropów rok cierpiałem zrzucony w otchłań przez "złą kobietę"

Gość samanta mamba -
samotnik - dajesz, opisz się, czego się boisz? tylko pisz obiektywnie, tak jak jest, a nie jakieś głupoty.

Poza tym tak jak pisałem, są lepsi ode mnie fizycznie. Co się będzie taki małpiszon jakby był sprzed 10 tys lat jak wokół jest dużo wysokich samców homo sapiens.

Gość samanta mamba -
offerma - ale pisałeś, że czasami przychodzisz do miejsc gdzie są jakieś kobiety, to tak w związku z Twoją praca.

Gość IMO12370
Samanta - znowu zaczynasz? :P

no czasami są. ale ja przychodzę, robię swoje i jadę dalej. nie pracuję z nimi. "Weźcie się ogarnijcie bo szkoda tego czytać aż co niektórzy za brednie wypisują" przyzwyczaj się :D

no i nikt nie odniósł się do mojej propozycji rozprawiczania :D ­ to walę focha i idę sobie 🖐️

"Żaba - a ładna jesteś?" ­ to ktoś jeszcze nie ma moich fot? ­ ożesz, niemożliwe :P

Gość samanta mamba -
samotnik - wyglądasz jak małpa?

no a nie jest prawdą że kobiety "naturę mają coraz bardziej samczą"? :D kto jak kto ale chłopaki z lady pank to ich wyobracali raczej sporo.