Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szanse cz nie

Czy Ryszard Kalisz jest przystojny? Ważne bo

Polecane posty

Gość mam szanse cz nie

ja wyglądam jak on prawie tylko ż jestem niższy i mam straszne zakola. No i mam 27 lat. Uważacie że on jest przystojny? Mam szansę na piękną młodą oddaną mi dziewczynę?

Gość Ax Y
ja sikam na jego widak, serio ma coś takiego w sobie co przyciąga jak magnes

Gość mam szanse cz nie
Co ma takiego w sobie? Jest gruby, niski (170 cm wzrostu), tylko ma w miarę ładną buzię i włosy a reszta ? Widzieliście jego dziewczynę? Nosz kurrwa ja też taką chce :)

Gość kamil jgora
no schudł przecież a jak facet chudnie po 40 to spadają mu spodnie i obrączka

Gość chomiczkowa
ma sexy mózg... prawniczy...

Gość pod słońcem toskanii
On jest wizualnie do bani ALE jest seksowny bo jest bardzo bardzo inteligentny, elokwentny, jest erudytą i to jest bardzo pociągające. A o wygląd( mimo, że natura mu urody poskąpiła) bardzo dba nosząc się z klasą i modą. Jego umysł jest seksi więc radzę w to zainwestować.

Gość Ewelllina Lilly
władza pociąga kobiety a Kalisz jest przy tym bardzo poprawny politycznie, uśmiechnięty, ma łagodny wizerunek, przez co jest lubiany. Jest też dobrze "zrobiony", jakiś spin doctor mu dobrze radzi by zawsze nosić się modnie i stosownie do figury, chociaż teraz przy młodej nieco się odchudził:P

Gość jelonekkk..
worek chazarskiego sadła i dawnych SLDowskich układów . w niemczech dostałby out za działalność w PZPR i zakaz działalności politycznej przez 5-10 lat . niemcy i czechy rozwiązały problem spasłych chazarskich postkomuchów normalnie i rzeczowo - przynajmniej taki spaślak nie zabierał porzez ileś lat innym pracy