Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarara

krostki na wargach sromowych.

Polecane posty

Gość sarara

witam. mam problem. na moich wargach sromowych sa biale kropki. sa male nie swedza ani nie bolla nic sie z nimi nie dzieje jest ich dosyc duzo.moze to jakies powiklanie po innej chorobie.jakis czas temu mialam owsiki i moze to zostalo po tym. martwie sie tez ze cos zlapalam w publicznej toaleie przez kontakt z deska klozetowa. nie wspolzylam z nikim. albo to przez to ze nie stosowalam plynu do higieny intymnej tylko zwylke mydlo? teraz zaczelam i poczekam na efekty. jak myslicie co to jest? martwi mnie to naprawde. bo chciala bym juz wspolzyc a wstydze sie niesamowicie.wiez ze trzeba bylo by isc z tym do ginekologa ale nie mam kasy na wykupienie lekow. pomocy !

nie wiem co to jest, może w wyniku podrażnienia po depilacji coś takiego wyszło, spróbuj posmarować provag żelem, po depilacji łagodzi podrażnienia, jak nie pomoże to zapytaj lekarza

Witam, Przede wszystkim należy stosować odpowiednie płyny do higieny intymnej, a „białe kropki mogą też być objawem obecności poszerzonych gruczołów i nie są objawem chorobowym, zwłaszcza jeżeli nie zmieniają się i nie dają żadnych dolegliwości. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl

Gość agula8
powinnas pójść do lekarza-niektóre leki na receptę są znacznie tańsze-z reszta możesz poprosić lekarza o tańsze leki.Myślę że zrozumie. A na przyszłość stosuj sobie provag żel ochronnie.Ja płace .ok.20 i stracza na około 2 m-ce.