Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last szansa 29 lat

Jak w 2013 roku dalej bede samotnym prawikiem to ostatnie grudnia

Polecane posty

Gość last szansa 29 lat

2013 sie powiesze jka sie nie uda w innych czsciahc zycia ruszyc to tez

Gość i elegancko daj znac
tuz przed faktem ok ?

Gość last szansa 29 lat
prawicy wpisujcie sie kto jest ze mna w postanowieniu

Gość last szansa 29 lat
moge dac znac ale doslownie minute albo dwie przed zeby czasem mnie nie odratowano kurwa to by bylo by mnie w psychiatryku zamkli i zmuszali do zycia

Gość polska prawiczkowa partia
13 to liczba masonerii. a prawicowe prawiki stoją do niej w opozycji więc będzie to dla nich fatalny rok.

Gość szakalaka11
a walisz konia?? jak tak to juz nie jestes prawikiem bo to to sami jak cipczenie skoro juz czochrales pttonga to jestes na peno nie prawikiem nie sciemniaj !!

Gość last szansa 29 lat
bo nie wytrzymuje juz ze wszystkim potrzebuje kobiety seksu uczucia a nie jak stary dziad gnic i dozywotnio konia walic co mi nie pomaga z napieciem seksualnym a jeszcze gorze jest nic mi w zyciu nie wyszlo ale spokojnie rocznie duzo sie takich wiesza nikt nien zauwazy wiem tez zeby na czco sie wieszac bo wisielce sraja po powieszeniu i zeby sprzatacy mieli latwa roboe :D

Gość last szansa 29 lat
i w nastepnym roku bede 30 lat mial to dobry moment zeby zejsc kiedys w moim wieku to ludzie starzy byli i sie szykowali na smierc

Gość last szansa 29 lat
dziwke pocaluje? dziwka bedzie ladna? mam przytulic dziwke? mam z dziwka wychodzic gdzies? mam dziwce liaz cipke? poza tym ja byum musial codzennie chozic a mnie nie stac na taki luksus

nie wiem co tam będziesz z nią robił. nie musisz mnie tu raczyć szczegółami. ale cokolwiek by to nie było to i tak lepsze niż wieszanie się.

Gość last szansa 29 lat
staacilbym reszte szacunki do siebie jakby do dziwkek latal myslalbym sobie jakim to chodzacym gownem nie jest gimbusy sie bawia z soba a ja musze do dziwki nie warto ryzykowac bueheh jaja by byly jabym zdechl jako prawik :D 30 letni prawik

Gość last szansa 29 lat
dziwki sie nie da calowac nie da sie jej lizac cipki nie da sie przytulac dziwka cie nienawidzi robi to co musi bo sie jej placi co to ma kurwa byc za przyjemnosc? pierdola mnie dziwki

Gość singielka_55lat
wszystko przed toba , bo ja wiem ,ze ty bez kasy sie nie ruszysz

Gość last szansa 29 lat
widocznie nie przepierdoliles zycia jak ja ja jestem calkowicie przegrany ale zbiore sie w sobie i postaram zeby 2013 byl takim rokiem jak nigdy wczesniej juz probuje atakowac zycie :D przeciez w wieszaniu sie nie ma nic niezwyklego malo to ludzi sie wiesza? nawet leper sie powiesil i nikt mu z tego powodu wyrzutow nie robi mnie to chyba spala bo nawet zadnej rodziny nie mam hehe :D

Gość last szansa 29 lat
a prawik jestes?

strasznie kwasisz i rozczulasz się nad sobą. życie to nie bajka, nie każdy może być piękny i bogaty ale to nie powód do wieszania się.

Gość last szansa 29 lat
mam metr 50 w kapeluszu trądzik i nadwage...

Gość PiernikStary
Tez tak postanawialam co roku po 25 urodzinach, tylko jakos po 30 mi sie znudzily takie afektywne popisy.Nie rob przedstawienia, sa gorsze problemy na tym swiecie niz twoje prawictwo, a nastolatkiem i tak juz nie bedziesz nwet jesli zawisniesz na palacu kultury w bialy dzien roboczy

"mam metr 50 w kapeluszu trądzik i nadwage..." 123 no i kurwa trudno. jakiegoś mnie panie boże stworzył, takiego mnie masz.

Gość last szansa 29 lat
kurwa gosc pyta czy jestem brzydki gdybym byl ladny to bym od dziecka nie mial spokoju z dziewczynami a prawikiem juz bym penwie w podstawowce nie byl jasne ze jestem brzydki a samobojstwo nie tylko zbraku kobiety ale braku zycia to bez sensu jak sie widzi przystjniaka z super laska wysiadajacego z nowego bmw wkurwia mnie to ja nie dostalem niczego na starcie i co lekarzowi powiem? panie poped nie daje mi zyc spojrz na mnie i o nic nie pytaj dawaj cos konkretnego zeby mi fajka najlepiej nigdy nie stanela trzeba miec jaja zeby sie powiec i z pewnoscia to zaden wstyd bo po smierci czlwoeiak jebie takie cos przede mna jeszcze co najmniej rok zycia wiec kto wie a zeby palnac sobie w leb to juz do wielu wielu lat mysle :D

Gość ideał kobiety
myslisz że od razu pełno litościwych laseczek przybędzie na ratunek?

Gość last szansa 29 lat
to o kapelsuzu do podszyw pisal ale faktycznie niski jestem

"to bez sensu jak sie widzi przystjniaka z super laska wysiadajacego z nowego bmw wk**wia mnie to ja nie dostalem niczego na starcie" 123 no tak, natomiast ja, argen i wielu innych których poznałem na tym forum to po prostu mieliśmy życie usłane różami. mało się nie zerżnęliśmy w porty z nadmiaru szczęścia i powodzenia. robisz z siebie takiego nieszczęśnika jakbyś był co najmniej trędowatym uchodźcą w indiach czy innej afryce.

Gość last szansa 29 lat
ale co to za roznica czy gowno zdechnie ze starosci jako stary zdziwaczaly nieszczeliwy zgoszknialec czy troszke wczensiej? to bez roznicy a co was tak wzielo do pocieszania? nie trzeba mi rad tak sobie zadeklarowalem bo to wzmacnia motywacje do dzialania w tym 2013 i do spelnienia w razie czego obietnicy

bo mnie wkurwia takie jęczenie. jesteś dorosłym facetem to się kurwa zachowuj jak na takiego przystało a nie jęczysz jak baba i wieszać się chcesz.

jak ci nie pasuje to se je zmień, nikt ci tu siedzieć nie każe. rób to co lubisz i tyle ale nie jęcz jak pizda jaki to ty biedny i nie opowiadaj że się wieszał będziesz.

Gość fhjghfhgf
Skąd jesteś?

Gość fhjghfhgf
masz jakichś znajomych? To pisz, dzwoń, opowiedz im o swojej sytuacji, jak się żalisz na forum to nawet jesli przeczytają, nie będą pewni czy to ty!

Gość jebnietazdzira
tylko sie czasem w malzenstwo zadne z despercji nie wpakuj lepiej byc samemu niz z kimkolwiek i po huja chcesz sie wieszac ?tyle fajnych zeczy mozna robic bedac samemu podroze, pasje pomaganie innym na pizdzie swiat sie nie konczy pozdrawiam