Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
Ci ThePianoGuys są świetni.

http://www.youtube.com/watch?v=IQj8e60USMM Jeżeli kobieta nie mówi "nie" ale też nie mówi "tak" a jest osobą niezwykle wartościową to warto spróbować ponownie aż do uzyskania jasnej odpowiedzi?

Gość Ewelllina Lilly
co do Twojego pytania, to przecież w duszy już sam sobie na nie odpowiedziałeś, że TAK:) Po co pytać, serce często mówi nam więcej niż nam się wydaje:)

Gość ...Tobie
Też lubię tych chłopaków, mogłabym ich wciąż słuchać. A ta świąteczna DeSu kojarzy mi się wczesną młodością :) I warto dać szansę kobiecie, która wzbudza drgnienia Twego serca, nawet, gdy nie potrafi wyrazić swoich uczuć. To trudna sprawa. A ja mam świąteczna piosenkę dla dzieciaczków :) http://www.youtube.com/watch?v=QfUdhRp0IKI

Często o nim myślisz?

Gość ...Tobie
Nie ma chwili w ciągu dnia bym o nim nie myślała. Zakotwiczył w mojej głowie na dobre. A Ty - często ją wspominasz?

Gość ...Tobie
Nigdy nie jest za często jeśli się kocha... Nie mogę wysłać muzyki :(

Gość Akuku .
Głupie -.-

Gość nawet bardzo
Gada jak dziad do obrazu, a obraz ani razu :Dwstawaj spiochu :D ty się lecz kobieto bo nie jest z toba całkiem dobrze ... dobra rada ! to co tu robisz to jest zenujace , załosne i smieszne !

Ani nie jest żałosne, ani żenujące ani śmieszne. Skoro jej pomaga to nie ma nic w tym złego że sobie tak pisze. No chyba że ma jego lalkę i zdjęcie przyklejone swojego lubego na twarzy tej lalki i udaje że to on ;) 1000 razy gorsze rzeczy tu wypisujecie na forum ale nie widzę żeby ktoś zwracał na to uwagę.

Gość nawet bardzo
to prawdopodobne z ta lalka :) czy ona w ogole ma jego zdjecie ? jesli to milosc wirtualna to moze miec go tylko w glowie, ale na zdjeciu wcale nie musi byc on ! ilez to roboty zeby przysalac zdjecie jakiegos przystojniaka ? skoro nigdy nie pozna smaku ust ?? to jakas chora platoniczna milosc jest :O pisarzy ktorzy balamuca w necie sa miliony !:O

Gość diabelllllllll
ewewqee

Gość ..Tobie.
Dziekuję, że wklejacie taką piękną muzykę tutaj. Słucham każdego utworu i sycę nimi moją duszę. Uwielbiam muzykę :)

Gość ..Tobie.
sny..... "To szalone. Sny zdumiewają mnie. Dziwne sny, miłosne sny, nienawistne sny. nie chcę wiedzieć kiedy się z nich budzę. Kiedy kładę się spać Ciepłe, przytulne prześcieradło pod spodem Przyklejona poduszka do mojego policzka rzeczywistość staje się snem i tak szalone jak może się to wydawać wszystkie moje sny stają się faktem rzeczywistość rzeczywistość Wierz mi że to nie nonsens, zobacz To się dzieje po prostu podświadomie Kiedy mój umysł zaczyna wędrować Zabierając moje emocje z powrotem tam gdzie Bywałem kilka lat temu Pamiętając kilku rówieśników i wrogów I osobę którą byłem" http://www.youtube.com/watch?v=mjHUfjLbYV4

Gość dospać nie możesz?
:)

Gość ..Tobie.
coś w tym jest. :) czasem żal się budzić...

Gość dospać nie możesz?
ja dzisiaj nie chciałam się obudzić:) śniło mi się, że razem gramy w polo a później byliśmy w lesie na grzybach. ...ehh