Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość dospać nie możesz?
nie wiem w ogóle skąd ta gra w polo, bo ja nie umiem grać, konno jeżdżę słabo a on to nie wiem, może umie? ale raczej też nie:D

Gość ..Tobie.
zagraj coś ładnego :)

Gość dospać nie możesz?
to nie są sny propocze, raczej marzenia, że tak mogłoby być...:)

Gość Tobie...
Przy niedzieli.. "W cieniu Twoich rąk ukryj proszę mnie, Gdy boję się, gdy wokół mrok, bądź światłem bądź nadziei dniem. Wszystkim o czym śnie głosem w sercu mym, Jak ręka która trzyma mnie. Nad brzegiem nocy brzegiem dni, Bądź jak skrzydła dwa kiedy braknie sił. Chwyć mnie i nieś niech niebo bliżej będzie, Tak bardzo chcę w ramionach skryć się Twych." http://www.youtube.com/watch?v=_vsbYHTG1mg

Gość O mnie?
Pieknie kochasz,tak jak ja.Ciekawe co by bylo gdyby to popadlo na dwoje ludzi,tych samych

Gość Ja tak o nim, codziennie
oboje by się kochali, wzdychali do siebie i nic z tym nie robili sądząc, że nie zasługują na tego kogoś. I tak lata przeleciałyby im przez palce, spędzone na snuciu bajek i marzeń a później starość by przyszła a oni nadal osobno...:( smutne:( http://www.youtube.com/watch?v=RICCFDska00

"...Może kiedyś, po latach Jednak szepnę nieśmiało "Kiedyś, tamtego lata Strasznie panią kochałem" A ty przerwiesz w pół zdania Me wyznania zabawne "I ja pana kochałam Wtedy latem i dawniej" I nic prócz małej chwilki żaru Nie złączy nas, kochana ..." 😭

"...Może kiedyś, po latach Jednak szepnę nieśmiało "Kiedyś, tamtego lata Strasznie panią kochałem" A ty przerwiesz w pół zdania Me wyznania zabawne "I ja pana kochałam Wtedy latem i dawniej" I nic prócz małej chwilki żaru Nie złączy nas, kochana..." 😭

Gość mnie nigdy nikt nie marzyl
Czasami chyba lepiej nic nie robić, mając wieczną nadzieję że mogłoby coś z tego być, marzyć, niż spróbować i gdyby miało się okazać że nic z tego być nie może.

Gość więc to nie miłosć
to egoizm,myslisz tylko o sobie,jesli się kogos kocha ważne jest dobro drugiej strony,chciałoby się być przy niej choć przez chwilkę ,tyle ile się da.

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
A skąd wiesz że ta osoba chce byśmy przy niej byli? Może ona nie chce tego? Chce kogoś innego?

Gość ..Tobie
Uwierz mi, że jest dla mnie bardzo ważne jego dobro - dlatego usunęłam się w cień. Tak będzie lepiej dla niego. Ukojenia szukam w muzyce... Dziękuję Wam za ładne utwory. :) Piękna muzyka i słowa. A Taniec cukrowej wieszczki mam też w ulubionych :)