Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość ..Tobie
o mnie nigdy nikt nie marzyl --- u Ciebie płomień miłości, u mnie smutek...

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
Ale oboje jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja nie mam szans na bycie z nią, ty na bycie z nim...

Gość ..Tobie
Tak, sytuacja podobna. U mnie w sercu nadal ogień, u niego już chyba wygasł... Stąd mój smutek.

Gość Tobie ..
"Przecież nie sprawię byś mnie kochał Jeśli nie kochasz A Ty nie zmusisz swojego serca by biło dla mnie Jeśli nie bije I teraz w ciemności w tych samotnych godzinach Zrzeknę się swojego serca i poczuję siłę Ale Ty nie... Bo nie potrafię sprawić byś mnie kochał Jeśli nie kochasz Zamknę oczy, aby nie widzieć, Że w Twoim spojrzeniu nie ma miłości, gdy mnie przytulasz A kiedy nastanie świt, zrobię co trzeba Daj mi trochę czasu, żebym przestała próbować A przestanę.." x http://www.youtube.com/watch?v=8MJio3s2wFI

Gość Tobie..
"Ze smakiem Twoich ust pędzę Jesteś toksyczny, wyślizguję się Ze smakiem trującego raju Jestem uzależniona od Ciebie Czy nie wiesz, że jesteś toksyczny Uwielbiam to, co robisz Czy nie wiesz, że jesteś toksyczny?" http://www.youtube.com/watch?v=zqKZ_WIK5ms

Gość Tobie...
Muszę tu coś wkleić ;) Jestem chyba jedną z nielicznych osób, która lubi niemiecką twórczość, heh. Ze smutku wzięło mnie na "niemca" "niemiec" najlepiej szoruje duszę... Taki mały wybryk. xxxxx "Jest środek nocy, a ja nie śpię Ponieważ poświeciłem ci tysiące myśli i zawsze więcej za tobą tęsknię Leżysz obok mnie, nie mogę cię wyczuć I nie mogę cię ignorować, strach przed tobą do stracenia Za przypuszczenia, że idzie ci dobrze i że o mnie nie myślisz To boli Co można zrobić, gdy serce płonie, Gdy płomienie zawsze głębiej się w duszę wżerają? Co można zrobić, gdy serce płonie, Gdy oprócz popiołu nic więcej miłości nie zostaje?" xxx http://www.youtube.com/watch?v=I8escahmXdc

Gość nie smuć się
mam podobnie, tylko tak pięknie nie potrafię wyrażać swoich uczuc, proszę cię nie smuć się, myśli i nigdy nie zapomni

Gość Tobie...
jakoś już w to nie wierzę, że myśli i tęskni straciłam nadzieję... A Ty mocno cierpisz?

Gość nie smuć się
"Co można zrobić, gdy serce płonie, Gdy płomienie zawsze głębiej się w duszę wżerają? Ponieważ poświeciłem ci tysiące myśli i zawsze więcej za tobą tęsknię Za przypuszczenia, że o mnie nie myślisz" nie znam odpowiedzi na wiele pytań,cóż niewiele wiem Dobranoc :)

Gość Tobie...
widzisz - jednak potrafisz ładnie wyrażać uczucia :) dobranoc :)

Gość Tobie....
tęsknię :(

Gość ten sam ja
też tęsknię

Gość tęsknisz do Madzi?
:)

Gość Tobie....
do niego... :( za nim za ciepłem w sercu, które jego obecnosc wywoływała...

Gość nie lubię słowa,,madzia,,
bo to coś jak maaaaazia

Gość wolisz magdalena?
:)

Gość Tobie....
ten sam ja - a za kim Ty tęsknisz?