Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość Tobie....
A ja mam dzisiaj taki dzień, że chciałabym się przytulić do Niego i zatańczyć... "Jak kwiat ugięty na wietrze ugnij ze mna się, kołysz ze spokojem Kiedy tańczymy, masz sposób na mnie zostań ze mna, kołysz się ze mną.." xxx Dean Martin - Sway http://www.youtube.com/watch?v=zsgcXZzu6io

Gość Tobie....
Przytulam Cię cieplutko kochanie 🌻 i życzę wszystkim pogodnych świąt :)

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
Co tu tak cicho?

Gość Tobie....
Marzenia i tęsknoty zabrały mnie w cichy kąt.... Zagraj coś ładnego, bo mi brak weny. :(

Gość Tobie.....
Miłego dnia :) U mnie dzisiaj słonecznie, pięknie... "Wczoraj... Miłość była taką prostą grą. Teraz potrzebuję miejsca, by się skryć." x The Beatles - Yesterday http://www.youtube.com/watch?v=S09F5MejfBE

Gość co tu tak cicho?
?

Gość co tu tak cicho?
mnie nikt nigdy nie chciał, jeden poleciał kiedyś na moją kasę, ale jak straciłam firmę i musiałam przenieść się do kawalerki a cabrioleta zamienic na starego dryla, to odszedł.

Gość Tobie........
Przykro mi, że spotkałaś na swojej drodze osobą niegodną Twojej miłości.... To cholernie boli. Rani duszę.... Może spotkasz na swojej drodze kogoś, kto odwzajemni Twoją troskę, radość, zapatrzenie. Tego Ci życzę. Dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=Owl3NnFhnV4

Gość to właśnie ja !P
bardzo piękne , moje klimaty, jeje zakochac sie możnaaa

Gość to właśnie ja !P
do kogo ta muza?Wow zazdroszczę

Gość czego tu zazdroscic
nie ma czego, jakas rozchwiana emocjonalnie kretynka wypisuje patetyczne bzdury .Zachowuje sie jak malolata zakochana platonicznie w aktorze . Poszukaj sobie realnego faceta i go przytulaj a nie na forum,wirtualnie. To chore jest, ,moze powinnas skorzystac z pomocy psychologa albo seksuologa ? Tak mysle .

Gość czego tu zazdroscic
Jeszcze zrozumiem ludzi ktorzy tu wspolnie piszą, darzac siebie sympatią , ale zeby przytulac kogos kogo nigdy tu nie bylo ? Urojenie i chory umysl . Zaburzenia emocjonalne . Facet wykreowany w glowie w marzeniach . A takich topikow jest cala masa , podejrzewam ze ty jestes autorka wszystkich.

Gość to właśnie ja !P
ups ale muza ok

Gość czego tu zazdroscic
a czort wie kto tu z kim pisze . rozdwojenie jazni . Tobie ....to nie z sercem twoim jest nie tak, to nie ono glupie, tylko glowa pusta !!!!!!! Masz w niej defekt i dopoki go nie wyleczysz to nie bedzie dobrze. I tak patrzac z boku to wcale sie nie dziwie ze ten facet puscil cie kantem bo z kims takim trudno zyc !Baba co zyje tylko w chmurach i marzeniach , gada do monitora kocham cie 1 debilizym w czystej postaci

Gość thjkjhjklkl
so kogo ten bełkot :D sam do siebie?babae to masz w kuchni

Gość czego tu zazdroscic
muza posciagana z roznych tematow muzycznych ktore sa na kafeteri to bardzo proste, przeleciec po topikach i muza gotowa Jak mozna pisac dobranoc kochanie do kogos kogo nigdy tu nie bylo i nie bedzie !

Gość thjkjhjklkl
ale to monitor ! :D

Gość czego tu zazdroscic
w kuchni i w lozku to mam chlopa z krwi i kosci ! jak mozna gadac do jakiegos wymyslonego faceta ? przeciez on nie istnieje, to kolejna chora na glowe kretynka !

Gość xioaolin
a niech zakłada nawet milion, każdy ma prawo, regulaminu nie narusza. Natomiast takie ocenianie i pouczanie co kto ma robić bo ty wiesz lepiej, to wbrew zasadom dobrego wychowania🖐️

Gość czego tu zazdroscic
to jest zasmiecanie forum niech pisze blog albo pamietnik forum to rozmowa a ona gada do niego ze dzisiaj ladna albo brzydka pogoda .

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
'' to jest zasmiecanie forum '' od czyszczenie niewlasciwych postow sa moderatorzy. nie gardluj sie dziewuszko bo ci zylka peknie

Gość xioaolin
a moze on ją czyta, ale ma obie ręce w gipsie i nie może odpisac? pomyślałaś o tym:)