Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość czego tu zazdroscic
spokojna twoja rozczochrana, nic mi nie peknie. Nie bron jej, bo to ja tylko utwierdza ze to co robi jest dobre , a wszyscy normalni wiedza ze nie ! Musi podjac leczenie !

Gość czego tu zazdroscic
on jest tylko w jej marzeniach , w chorych urojeniach , sama o tym pisala wielokrotnie

Gość Tobie....
ooo :) Jak miło, że wpadliście do zwariowanej wariatki 😘

Gość Tobie....
Koleżance już dziękuję za troskę i radzę zażywać nervosol, czy coś równie skutecznego, bo widać, że ma nerwicę :)

Gość czego tu zazdroscic
my tak , a co myslalas ? ze on ? ten z twojej chorej glowy ? moze za chwile sama zaczniesz pisac jako ten ON ! i tak bedziesz sama ze soba prowadzic ten doialog jak schizofreniczka

Gość Ewelllina Lilly
ty też teraz kochanie zaśmiecasz:) i już się nie denerwuj, też miałam zły dzień i się wyżyłam na pani ze stacji benzynowej a widać, że ona też dzisiaj była nie w sosie:D Ale po co mamrotała coś pod nosem i do tego z kumpela z drugiej kasy gadała a ja pytałam 3 razy a ona mi na to "już pani 3 razy powtarzałam":O No to jej kulturalnie powiedziałam, że klientowi to ona jeśli jest taka potrzeba, musi powtarzać 50 razy a tak w ogóle, to w trakcie obsługi nie powinna prowadzić dyskusji z kimś innym poza klientem, łaske robiła 😠

Gość Ewelllina Lilly
pisz Tobie... na zdrowie :)

Gość Tobie....
Nie chcę się zniżać do twojego poziomu, ale uważam, że to Ty masz coś z głową. Wszędzie węszysz jakies podstępy, zasadzki i chore osoby. Słyszysz glosy? :)

Gość czego tu zazdroscic
na schizofrenie propnuje leki neuroleptyczne , ale po wczesniejszej dokładnej diagnozie Utwierdzając ja w słuszmosci tego co robi wyrzadzacie jej krzywde . Wystawiacie na posmiewisko a kazdy w duchu sie smieje. powtarzajac po cichu, a niech sobie wariatka pisze. Tak to wyglada , nieprawdaz ?

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
daj se na wstrzymanie jagodko kochanie i zalecz wlasne schizofrenie. okej?

Gość Tobie....
Dziękuję Ewelllino :) Mam nadzieję, że ktoś (i niekoniecznie on) miło spędza wieczory przy muzyce, która kocham. :)

Gość czego tu zazdroscic
a ty mnie wszedzie widzisz ? :D no i z kim tu jest niedobrze ? idz spac i niech ON dzisiaj caluje twoje usta, a ty go mocno porzytul I NIE WYPUSZCZAJ Z OBJEC az do rana ! :D romantycznej, milosnej nocy w objeciach ukochanego ;)

Gość Tobie....
Dziękuję :) Widzisz potrafisz być jednak miła :)

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
''a ty mnie wszedzie widzisz ? '' ­ no pszesz. nie mam co robic tylko cie szukac po sieci.

Gość .Tobieeee
"Jaki pożar ogarnie duszę? Jakie w nią wstąpią pragnienia? Jak słodka leży przed nami pokusa? Stąd już nie ma odwrotu, to ostatni próg - jakie gorące, niewypowiedziane sekrety poznamy? Tam, skąd nie ma odwrotu..." http://www.youtube.com/watch?v=xeNnSm4uzGA

Gość .Tobieeee
"Kolejny dzień staram się pozbierać, niewiele o tym wiem. Kolejny dzień staram się zrozumieć, co zdarzyło się. Pamiętam jak razem z letnim deszczem, spadłeś z nieba mi. Pamiętam jak wszystko oszalało, pogoda, ja i ty." Patrycja Markowska - Deszcz http://www.youtube.com/watch?v=avcu0oucM_8

Gość Tobie . . .
.....chciałabym usłyszeć..... "Nie płacz dzisiejszej nocy Nie płacz dzisiejsze nocy, Nad Tobą wiszą niebiosa Nie płacz dzisiejszej nocy..." xxx Guns N' Roses - Don't Cry http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc

Gość Tobie . . .
"Czy jesteś tym Podróżnikiem w czasie, który przybył By uleczyć me rany i poprowadzić mnie ku słońcu By podążać ze mną tą ścieżką, aż do końca świata" xxxxx Within Temptation - Are You the One? http://www.youtube.com/watch?v=jRX0TIe2jyY

Gość Tak myślę ......
nie widziałam wcześniej tego tematu, szukam kogoś z kafei mam pytanie do o mnie nikt nigdy nie marzyl - czy szukac kogoś poznanego tutaj na kafe ? Ja szukam i może to jesteś Ty ? Podaj jakieś szczegóły .

Gość Tak myślę ......
a gdzie jest mój wpis ? :(

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
Mój nick można też "przetłumaczyć" na "mnie nikt nigdy nie szukał", to na pewno nie ja.

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
Where once was light Now darkness falls Where once was love Love is no more

Gość Tobbiee
ja mam dzisiaj dziwny nastrój. Czuje jakbym się godziła, że ta podróż nie osiągnie swojego celu....Musze uciec. Nie wracać.Kupić bilet w jedną stronę... "Zamierzam wybrać się na wycieczkę do samotnego miasta, Zatrzymam się w hotelu dla osób o złamanym sercu." xxxx Boney M - One Way Ticket http://www.youtube.com/watch?v=RW65T5SjFeA

Gość ..Tobbie
"Nie odtrącaj mej ręki Nie, nie odpychaj mnie Z jednym skrzydłem jak kamień spadnę bo, Bo jedno skrzydło nazbyt słabe żeby unieść się" xxxxxxx Maja Kleszcz & incarNations - "Nasza miłość ma skrzydła" http://www.youtube.com/watch?v=3KHVTXFcsNU