Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość Tobie...
Poza tym chłopie robisz dużo błędów edytorskich i redakcyjnych, których on nigdy w życiu nie robi.

Gość w sumie to prawda
Po co kłamiesz ? co innego pisalaś przed chwila, ze grasz i piszesz sobie dla siebie , a teraz okazuje się ze jednak dla niego . Mistyfikacja jak wszystko tutaj .

Gość viovo senza silvi
i po trzykroć!... https://www.youtube.com/watch?v=_Yn7jjhM_lU ups! nie dam wiecej muzyczki tizianno, bo jeszcze mi zarzuci, ze sie w nim kocham natretnie!!!! o rety rety!!!! ach, przypomnialo mi sie, ze nie grozi mi to. tizianowy jest gejem.

Gość Tobie...
Poza tym nawet jeśli będę chciał to dedykować jakiemuś mężczyźnie to co komu do tego???? To PUBLICZNE, otwarte forum i mogę sobie tu pisać co mi leży na sercu i nikomu nic do tego. :(

Gość Tobie...
viovo senza silvi - dziękuję Ci, dzięki Tobie się usmiechnęłam, ale ciiiiicho sza, bo jeszcze pomyśli jakiś facet, że fo niego się usmiecham. :) na złość wkleję to: Sarah Mclachlan - I Love You http://www.youtube.com/watch?v=A_jCNchJSyI i dopiszę, że NIE KIERUJĘ TEGO DO NIKOGO!

Gość Tobie...
wklejam to, bo uważam, że to piękna piosenka, muzyka, wykonanie, barwa głosu, klimat i słowa: "I zapomniałam Powiedzieć Ci Kocham Cie I noc jest za długia I zimna tu Bez Ciebie Ubolewam nad moim położeniem Bo nie mogę odnaleźć siły by powiedzieć jak bardzo Cię potrzebuję"

Gość viovo senza silvi
mnie to przeraża jaka na kafe panuje paranoja. wrecz zarazliwa. przez chwile i mnie udało sie jej poniesc, ale sie otrzasnelam. to zludzenie. skoro jestesmy CZLOWIEK, to nasze odczucia, problemy, potrzeby i mase innych zbieznych problemow, oczuc i wydazen z naczego reala po prostu jest takich samych. ale.. ktos tu jednak na pocztku mi napisal, ze niektorzy lubia sie tak oszukiwac. ale, wolno im. ;) seeeeeerrrrrrdddddeczności

Gość Tobie....
viovo senza silvi - masz rację. Co innego, gdybym tu napisała jego imię nazwisko i adres i on wiedziaby, że to do niego i prosił o zaprzestanie to bym to zrobiła, a tak ktoś się świetnie bawi moim kosztem, ma ubaw po pach, a ja mam się zawinąć z kafeterii. Ciekawe czemu komuś na tym zależy, bo od początku byłam tutaj, na tym topiku atakowana :o Podobnych historii są tysiące opisane na tym forum! jeśli nie podaję danych to znaczy, że nie zależy mi na tym żeby on to przeczytał. To jest dla mnie.

Gość o i w końcu jakieś emocje ;)
bo to jest stara dobra kafeteria - powiedziałbym nawet, że niby PAN to Pani, której się nudzi jest rozgoryczona samotnością albo nieudanym życiem i upatrzyła sobie Ciebie, bo widzi, że reagujesz :) nie reaguj tylko zrób - klik i zgłoś do usunięcia ja tak robię i nie dyskutuję z trolami :)

Gość ipioioioio
gdzie te posty. kafe sie znowu zawiesza?

Gość do widze cie caly czas
czemu jej tego nie napiszesz w sms czy gg albo mail?

Gość ipioioioio
bo to prowokant/prowokantka :D upatrzyła sobie ofiarę i ciśnie posty na jej topiku ;)

dokładnie ale czyć dzięki takim desperatkom życie nie jest barwniejsze ? ;)

gracie coś ?

napisz zacytuj podaj jakis temat na ktorym pisala

Gość LmmLmmL
też jestem zdania, ze to ktoś specjalnie podsyca negatywną atmosfere. Może to być jak ktoś wcześniej wspomniał zawiedziona kobieta.

autorka wypowiedziała się i to chyba powinno być jasne :) po co drąźysz ?

Gość viovo senza silvi
trzeba pamietac, ze tu sie przewijaja naprawde rozni ludzie od prowokarotow medialny,korzy wyzyluja oststnie emocje z czlowieka chocby kosztem ich zycia zeby potem napisac ciekawy artykulik na necie poprzez, zboczencow, dziwakow, dzieciernie, cmbalow a na powaznie chorych psychicznie- ktorzy nie odrozniaja prawej reki od lewej- nie mowiec juz o zsynchronizowanym poprawnie ego- skonczywszy. wlasnie dlatego dla wlasnego dobra nie ma co angarzoac sie tu emocjioalnie a jak juz mamy cos do przekazania to jaki problem zeby napisac; baska tomaszewska kocham cie twoj bartolomeusz z gdanska.tysiace jest babek na b a basiek jest tez setki wiec male prawdopodobienstwo, ze ktos sie dmysli. zawsze pozostaja tylko domysly. ;)

jestes??

@viovo senza silvi ukłony za świetną charakterystykę haha :D chociaż powiem, że można tu również spotkać naprawdę wartościowych i życzliwych ludzi i nie mówię tu o sobie, żeby nie było heh ;)

Gość widzę Cie cały czas
jestem

napisz pierwsza lit imienia prosze

Gość viovo senza silvi
za swietna charakterystyke? chyba nie rozumiem?

albo cos po czym ja poznales mi ktos swinstwo robi bede spokojniejsza

Gość Tobieeeee
Dziękuję Wam za miłe słowa 🌻 Macie rację - nie będe sie tak już przejmować. Widać to nie był on skor nie podał tego o co go prosiłam. Zadziwia mnie pewnośc siebie niektórych ludzi. wklejam piosenkę xxxxxxxxxxxxx Leonard Cohen - Closing Time http://www.youtube.com/watch?v=7-0lV5qs1Qw&NR=1

ale ona Ci nie odpowie, chyba że będzie dalej brnęła w kłamstwo bo od razu widać, że to kobieta faceci nie piszą takich rzeczy ;) charakterystykę populacji kafeteryjnej przecież a czego innego ? teraz to ja nie rozumiem :P

Gość viovo senza silvi
biedaczko, ono ci tego nie napisze zadnej litery nawet za dziesiatke czolobitek, bo onemu wlasnie o to biega zeby ci i reszcie kielbasic kielbasa ktora ono samo ma nakielbaszone ;)

Gość viovo senza silvi
nie zman tego forum. pisze tu od 2 miesiecy tak wiem, jestem w tym malo wiarygodna..ide sie zabic