Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość o i w końcu jakieś emocje ;)
masz rację autorko - nie przejmuj się i baw się dobrze ;) wpadnę czasami posłuchać i śmieci wymieść jak się nazbiera :P udanego wieczoru :D

matko stój gdzie leziesz szalona haha - ja mówiłam poważnie, świetnie scharakteryzowałaś wszelkiej maści desperatów z tego forum, jestem tu zdecydowanie za długo więc wiem co mówię :) dobra lecę ale zostawiam podsłuch :P

Gość do Osoby_
"do widze cie caly czas albo cos po czym ja poznales mi ktos swinstwo robi bede spokojniejsza" kto ci robi jakie swinstwo?

Gość viovo senza silvi
ach ach. wasza szara ekscelencia adminiastratorus wielgus zlotus koronus lauros? padam do nozek i podlizuje sie wprost proporcjonalnie do wladzy sprawczo wykonawczej jaka eminencja posiada ;):classic_cool:

Gość do widze cie caly czas
poszli jestes?

Gość do widze cie caly czas
kasujecie posty..

Gość czy jest na sali lekarz
????:)))

Gość jhgferwrtyukl.hkjgfd
młotkiem po łbie znaki zapytania..???? jakie jeszcze? dziekuje złośniku!!! jesli to ty - żegnam nie chce miec z Tobą nic złośliwy ks!

Gość czy jest na sali lekarz
nie do Ciebie czarny

Gość do widze cie cały czas
wymeczyles niemilosiernie mnie tymi oskarzeniami o Bog wie co

Gość pytanie do pana widze cie
Czemu jej tego nie powiesz badz nie napiszesz,przeciez sa telefony,komunikatory,maile chyba ze sam nie jestes pewien?

jeeeny kobieto oprzytomniej to nie jest facet :P facet jak ma jaja to pisze albo dzwoni i komunikuje :) jak nie ma jaj to zika bez słowa te bzety wypisuje jakiś babolek zazdrosny :)

@viovo senza silvi :D ładnie piszesz, aż żem się wzruszyła :P

Gość viovo senza silvi
@o i w końcu jakieś emocje ;) chcesz sie bic? :classic_cool: musze przyznac, ze ekscelencja ma wyjatkowo paskudnie ucho nadepłe przez slonia ;P

haha :) viovo senza silvi ja się nie muszę bić ;) i tak robię co chcę :P moja droga nie pasi ? nie pasi ? no dobra, to już nie gram :P :classic_cool: miłego wieczoru :)

Gość ..Tobie...
"Ja, ja która nie mam nic Ja, ja która nie ma nikogo wielbię cię i chcę ciebie Jestem nikim z niczym do dania tobie ale oh... kocham Cię" xx http://www.youtube.com/watch?v=nfDAoSDsAS4 Shirley Bassey - I Who Have Nothing

Gość ..Tobie...
"Brzdąkając palcami uderzał w mój ból. Śpiewając o moim życiu własnymi słowami. Zabijał mnie powoli swoją piosenką. Pogrążał mnie delikatnie swoim śpiewem. Opowiadał całe moje życie Własnymi słowami. Pogrążając mnie " XX Roberta Flack - Killing Me Softly With His Song http://www.youtube.com/watch?v=LQ2t5e7stVM

Gość ..Tobie...
"Po raz pierwszy kiedy zobaczyłam Twoją twarz Myślałam, że słońce wschodzi w Twoich oczach. I Księżyc i gwiazdy były darem od Ciebie dla ciemności i końca nieba. x Po raz pierwszy kiedy pocałowałam Cię Poczułam jakby ziemia była w zasięgu mojej ręki Jak drżące serce ptaka żyjącego w niewoli To było na moje polecenie, moja miłość" xx Roberta Flack "The First Time Ever I Saw Your Face" http://www.youtube.com/watch?v=hOFrGbuUqnQ

Gość ..Tobie...
"Kiedy się budzę, jeszcze zanim nałożę makijaż, Modlę się przez chwilę o ciebie Podczas układania włosów, I zastanawiając się, która sukienkę włożyć Modlę się przez chwilę o ciebie x Na zawsze, na zawsze- zostaniesz w moim sercu I będę cię kochać Na zawsze i zawsze, nigdy się nie rozstaniemy Oh, jak mocno cię kocham Razem, razem, tylko tak musi być Życie bez ciebie oznacza jedynie ból mojego serca x Jadę autobusem, mój drogi Podczas jazdy myślę o nas, mój najdroższy Modlę się przez chwilę o ciebie w pracy robię przerwę i podczas przerwy na kawę Modlę się przez chwilę o ciebie" xx Aretha Franklin - I say a little prayer http://www.youtube.com/watch?v=KtBbyglq37E

Gość ..Tobie...
"Gdyby niebo, na które spoglądamy skłębiło się i spadło lub morze pochłonęło gór., Nie będę płakała, nie będę płakała nie, nie uronię łzy, Tak długo jak będziesz przy mnie, zostań ze mną." xx Ben E. King - Stand By Me http://www.youtube.com/watch?v=hmGQ5SlazJA