Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobie.........

Tego słucham marząc o....

Polecane posty

Gość Tobie.....
piękne słowa :)

Gość czteryyXX
pozwol mi Ciebie kochac chce Ciebie chciec Cie chciec Ci powiedziec ze Ty nie masz mnie ja nie mam Chciec Nie Nic nigdy nie bede wiedzial czy chcesz chciec mnie miec pozwol mnie kochac Cie sie kochac to chciec sie kochac i sie miec bedziemy mieli wszystko bo nas nie bedzie dlatego cie kocham a ty nic juz nie chcesz chciec miec mnie bo kocham cie nie kochasz mnie jestem twoj Ciebie nie ma dla mnie Cie nie miec marzenie Twoje szczescie twoje zycie Ciebie TY p.s. trzymalem cie wtedy za rece. wrzucasz mine w ciemno

Gość ze cooo
ze jak??

Gość łajzo 4ry czemu ajk schodzę
z topu to potem ty się pojawiasz?sledziesz mnie?:O przepij kranówką bo twardy dysk ci się wiesza

Gość marze o Tobie :)))))))))))))))
Stars Go Dim znam. Super nuta :)

Gość Tobie........
"Wiem, że jestem tylko jedną z wielu Więc czekam cierpliwie, aż zdecydujesz, że masz jednak czas Żeby spędzić ze mną wieczór...." x Robbie Williams and Nicole Kidman - Somethin' Stupid http://www.youtube.com/watch?v=f43nR8Wu_1Y

Gość telefonu ani znaku
http://www.youtube.com/watch?v=tFQ2z-Ld_Tw vvv Postawiłem swoje życie na Tych parę słów - od Ciebie Już od wczoraj minął chyba rok A Ty jeszcze telefonu ani znaku pół Zupełnie nic - nic dla mnie Postawiłem swoje życie na czekanie!

Gość vovivv
:))

Can anybody find me somebody to love? Each morning I get up I die a little Can barely stand on my feet (Take a look at yourself) Take a look in the mirror and cry Lord what you're doing to me I' ve spend all my years in believing you But I just can't get no relief Lord Somebody (somebody) ooh somebody (somebody) Can anybody find me somebody to love?

Gość jak masz na imie
"o mnie nikt nigdy nie marzył"?:)

Gość o mnie nigdy nikt nie marzyl
"mówią na nich skazani na samotność ci co wybrali ból, aby prawdy dotknąć mówią na nich skazani na istnienie wędrowcy ciszy w pogonii za przeznaczeniem"

Gość zupełnie piękna
ta piosenkaaaa :D