Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kindi87

Od 17 Nie jemy nic!!!

Polecane posty

Gość Kindi87

Witam.. poczytalam troche na ten temat -by tylko umocnic swoja wiedze:) Kieyds duzo schudłam takim sposobem. Normalne sniadanie- cos pomiedzy i obiad od 17 staramy sie juz nic nie jesc, ewentualnie szklanka chudego mleczka. Wiadomo nasze posilki wczesniejsze powinny byc zdrowe i normalne. Ktos chetny...?

Gość ocenciemojsernike
co za glupota! jak chodzisz spac o 24 albo 2 nad ranem to przez 7 godzin zamierzasz nic nie jesc!? coraz glupsze pomysly

Gość aneta2345
taaaa mojej znajomej tez odbilo i chciala przedobrzyc nie jedzac po 16! a chodzi spac o 23-idiotyzm

Gość tak tak tak!!!!
Zabijemy metabolizm i wreszcie zaczniemy tyć!!!! Ja ważę 47 kg i już nie wiem co robić, bo wyglądam jak wieszak:( Podobno nie jedzenie od popołudnia idealnie pomaga przytyć. Ja próbuję!!!!

Gość nelubiana pomarancza
Mój kolega sporo schudł nie jedząc od 17, chodzi spać około 21. Czasem tylko jabłko zjadł.

Gość uhehahe
a nie lepiej od 15??????????????????????????? hihi

Ciasteczkowa skoro nasza sprawa to czego tu szukasz?Wścibiasz nocha w cudze sprawy.Każdy sie odchudza jak chce.Patrzcie jaka specjalistka sie znalazła ha ha żałosna krowa

Gość sekta
no, ja wstaje o 12 potem kawa 2-3 kawy na rozbudzenie basen 1H przekąska wieczorem kolacja i twoja dieta jest durna! ja jestem laska właściwie powinnam przytyć! :D

Gość sekta
jem o 22 i jak mam przytyć cieciu?