Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziecojak

st.wol,zagłodzony pies

Polecane posty

Gość gdziecojak

szuka na necie,ale jest tylko stowarzyszenie takie dla dzieci,zeby je aktywowac do opieki na =d zwierzętami a potrzebuje czegoś takiego jak straż jakaś,organizacja,która sie zainteresuje,ze kobieta,która jest alkoholiczką nie dba o psa,jest zagłodzony,skóra i kosci same czy wystarczy podejsc do jakiegoś weterynarza i sie zapytac,gdzie to zgłosic?

Gość gdziecojak
stalowa wola,ten region mnie interesuje szukam namiarów gdzie cos takiego zgłosic

Gość pewna panienka3333
jestem z okolic stalowej

Gość gdziecojak
iii?gdzie to zgłosic?na policję?

Gość pewna panienka3333
ja bym radzila zglosic to strazy miejskiej, bo oni chyba sa odpowiedzialn za porzadek publiczny ale weterynarz tez dobre wyjscie tylko nie wiem czy zareaguje, bo moj jakos tak niespecjalnie sie martwi o takie zwierzeta ktorych nie ma pod opieka....

Gość niech będzie o modzie
straż miejska, towarzystwo opieki nad zwierzętami, jakaś fundacja może działa na twoim terenie, azyl dla zwierzat?

Gość gdziecojak
nie ma strazy miejskiej w stalowej' stowarzyszenie nie robi interwencji juz sprawdziłam' interwencje wykonuje tylko Rzeszów wiec chyba policja zostaje

Gość pewna panienka3333
policja to oleje na bank

Gość gdziecojak
poza tym to blok,kolezanak sie boi ze jej skasują auto albo pobiją,ze to zgłosiła a pies skóra i kosci,a na wódke mają,zeby pic

Gość ksiadz Petrus Fjutolas
pomoc należy się tej biednej kobiecie w sidłach nałogu, a nie jakiemuś niemyślącemu psu

Gość gdziecojak
ona sobie pomogła,starego capa złapała z kasą zostawił jej mieszkanie,psa i emeryturę,ma gdzie pić i za co,pies jej wadzi jak napiszesz coś jeszcze wcześniej pierdolnij głową o klawiaturę,będzie rozbłysk chwilowy i łeb zacznie działac,pózno już,wiec rozumiem ze trudno napiasac cos z sensem

Gość pewna panienka3333
a moze schronisko?