Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie fajnie

przeziebiony pecherz co 3 miesiace

Polecane posty

Gość nie fajnie

Ciagle mam nawroty zapalenia pecherza;/ Mniej wiecej jest to co 3miesiace mialam robiony posiew moczy chyba ze 20razy ale nic nie wychodzi(nawet jak juz krwia sikalam) bralam furagin,zuravit,antybiotyki i nic...Mialam USG normalne i nawet te dokladniejsze czyli przez pochwke wszystko wychodzi ze jest ok. Z nerkami tez nie mam problemow bo bylam na badaniach;/ Ubieram sie cieplo ale pewnie teraz to za pozno bo przeziebilam pecherz pierwszy raz 5lat temu i moze to skutki tego...Ma moze ktos podobny problem?Co zrobic?

Gość ccccvvvvbbbnnnn
choroba miesiaca miodowego czy jakos tak nie ma nic wspolnego z pecherzem tylko cos tam z seksem.

Gość erureureer
Tak to jest jak się rucha po bramach z przypadkowymi osobami :o

Gość nie fajnie
Ty sie ruchasz po bramach;/ i lepiej sie nie wypowiadaj na ten temat

Gość nie fajnie
Zapomniałam dodać że od wczoraj sram pochwą :(

a ja zapomnialam ze ludzie sie podszywaja i maja nasrane na bani;]

Gość Paulinnnka
tez mam taki problem, czesto łapię zapalnie pęcherza mimo że ciepło sie ubieram, i wiem sama po sobie że ma to zwiazek z seksem, był okres ze unikłałam męza, to doszedł mi kolejny problem, słyszałam ze jest szczepionka doustna własnie dla takich osób jak my i wybieram sie do lekarza ,

Gość Paulinnnka
Dodam że lubię raz na miesiąc oddać swe ciało przyjaznym panom z pobliskiej noclegowni.

Gość niesforna niepokorna
Jezeli drogi moczowe sa zdrowe a problem nawraca - diagnoza: SEX. W trakcie stosunku podraznia sie blona sluzowa cewki, bo jest bardzo blisko pochwy, bakterie sie przedostaja do tych ranek i zapalenie gotowe. Co pomaga? Zele intymne np durex. Ale zadne udziwniane, bo tez moga podraznic. Zwykly najzwyklejszy bez dodatkowych doznan. I po kazdym stosunku marsz do lazienki zrobic siusiu i sie podmyc :) podstawowa higienia + nawilzanie i problem nie pojawia sie juz od 6 lat

też tak mam, i też miałam już wszystkie badania robione i wyszły ok

Gość zatroskana troskami
podstawowe pytanie.......czy nosicie ciepłe majtki....?

Gość zaraz po stosunku musisz się
wysikać i podmyć, to jedyna rada. a ta szczepionka doustna to UROWAXOM, 3 saszetki kosztują chyba 120zł, ale jest skuteczna. ja borykałam się z tym 5 lat temu, też wracało co 3 mies, po tej szczepionce miałam długo spokój, teraz znowu wróciło

Gość zew ryczacej gesi
zioła pic np nawłoc pospolita albo zurawine na

Gość zaraz po stosunku musisz się
oj, przepraszam pomyliłam leki:) uro-waxom jest w kapsułkach, w saszetkach miałam jakiś inny lek, ale nie pamiętam nazwy:( szkoda bo by mi ise przydał

Gość tez mialam ten problem
zapalenie pecherza nawet raz w miesiacu lub czesciej, od kilku miesiecy mam spokoj, bo zaczelam pic ciepla wode z sokiem z cytryny 30 minut przed sniadaniem codziennie, polecam, sok czysci drogi moczowe, czytalam tez kiedys, ze w czasie zapalenia dobrze jest pic nawet 6 szklanek ten mikstury dziennie. polecam, mnie pomoglo i moge sie teraz podmyc nawet zimna woda i nie mam zapalenia a wczesniej zawsze mialam

Gość LILA 222
Ja biorę żuravit już 4 miesiąc, na wieczór 1 tabletkę . Mam taki problem jak Ty. Jak mi wróci ból to planuje wziąść biseptol .

Gość przyczyną
może być chlamydia tachomatis.

Gość bjfjfjfjjjjjfff
Albo odbytus bakterius