Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnasa

Zero pomysłów na prezent, święta za tydzień - doradzicie?

Polecane posty

Gość Annnasa

I nie chodzi tu o upominki dla rodziny, znajomych... tylko dla mnie ;) Dla bliskich wszystko już mam, ale sama nic nie chcę. Wszyscy pytają mnie tylko:"Co byś chciała?", a ja naprawdę niczego nie potrzebuję. Macie jakieś pomysły? Może polecacie jakieś książki, telefony, tablety, gadżety... no cokolwiek! ;)

Myślę że olbrzymią przyjemność sprawiłaby ci moja ręka grzebiąca głęboko w twojej pupie :)

Gość Mam ten sam problem.
Dziś rano mam mojemu mężczyźnie powiedzieć co chce bo jedzie zakupy zrobić (jest za granicą) i ja sama nie wiem co mu powiedzieć. Na początku myślałam że chce torebkę, ale chyba aż tak mu nie ufam :P potem wagę elektroniczną ale stwierdziłam że to ma być coś dla mnie a nie dla wszystkich i teraz jestem w ciemnej dupie a za godzinę będzie dzwonił i się pytał :/

Gość Annnasa
Perfumy mam, biżuterii też więcej nie potrzebuję... Może powiecie, że mam szczęście skoro wszystko mam, ale w czasie świąt to mordęga.

Gość Annnasa
Perfumy mam, biżuterii też więcej nie potrzebuję... Może powiecie, że mam szczęście skoro wszystko mam, ale w czasie świąt to mordęga.

Gość Annnasa

Gość Annnasa
Jeśli chodzi o perfumy, to boję się po prostu, że stare (a piękne) wywietrzeją. Biżuterię mam jedna ulubioną, z którą się nie rozstaję. Czasem czuję się jak jakieś rozkapryszone dziecko ;p Ale po prostu nie chcę, żeby ktoś wydawał na mnie niepotrzebnie pieniądze...

a moze kurs salsy, ksiazke badz kurs jezykowy , po co kolejny cich badz kosmetyk...

Gość Annnasa
Książki interesują mnie chyba najbardziej, ale nie mogę znaleźć ostatnio nic ciekawego... To znaczy wykupiłam wszystko co ciekawe ;D

Gość Annnasa
Perfum używam codziennie, po prostu dostałam w spadku ich tak wiele, że nie jestem w stanie ich zużyć.

Gość zupa solanka
Pluszowy szlafrok

Gość Annnasa
Ach, żeby to było tak łatwo - tylko spytać i już. Tylko żeby było kogo. Jeśli myślisz, że żyję taka otoczona wielodzietną rodziną, to się mylisz. Moja rodzina składa się, oprócz mnie, z dwóch osób.

Gość rfggrrgg
czym się interesujesz? (może przydałyby się jakieś akcesoria do uprawiania Twojego hobby) może lubisz gotować albo piec? jeśli jest za granicą, to może uda się kupić np. Twoją ulubioną książkę w oryginale (jeśli znasz język) ja poprosiłam o książki (specjalnie ostatnią książkę kupiłam 3 miesiące przed świętami), perfumy, biżuterię, piżamę, kapcie :D, puzzle, kosmetyki. Puzzle, piżamę, kapcie i kosmetyki to już tak na siłę wymyśliłam. :D Mogłabym też dostać jakiś gadżet do carvingu, bo chciałabym się nauczyć robić chociaż małe cuda. I generalnie jestem otwarta na gadżety i sprzętu kuchenne, bo lubię gotować, o czym wszyscy wiedzą.

Gość roladinia
ze mną rodzina też ma problem , nic nie chcę , a coś chcą dać więc powiedziałam obojętnie co byle nie przekroczy 10zł :) i tu nie ma problemu , okazało się że jest wiele słodkich rzeczy.