Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Headnick

Spotkałem kobietę na której mi zależy, lecz...

Polecane posty

Gość Headnick

Cześć Kobiety. Potrzebuje Waszego zdania na pewien temat. Zamieszkałem niedawno z przypadkowymi dziewczynami i jedna z nich bardzo mi odpowiada. Jest śmiesznie, dużo rozmawiamy na różne tematy i te niepoważne i poważne. Kiedy jednak chcę troszkę relacje podgrzać (np. przytulić) to się dziewczyna wycofuje. Czasem patrzy na mnie tak, że myślę sobie, że jej się podobam, a potem nagle wyskakuje, z jakimś hasłem o innych facetach. Chcę wiedzieć, jak mam działać, by poczuła coś więcej do mnie niż koleżeństwo. Czy jest szansa w ogóle, że jeśli teraz nie czuje nic, to jeśli pokoloruję jej życie (które troszkę się jej znudziło) to ona coś poczuje do mnie?

Gość devokado
albo udaje niedostępną, a rozmowa o facetach ma wzbudzić zazdrość, albo daje Ci do zroumienia, że nie jest zainteresowana ;) za mało o Was wiemy, o waszych relacjach

Gość Headnick
Devokado czasem mam wrażenie, że jedno czasem drugie, trudno to jednoznacznie określić, relacje są ok, sama często przychodzi i mówi o tym co jej potrzebne, uśmiecha się, strzeli jakiś komplement, jednocześnie trzyma mnie na dystans. Nie chcę jej przelecieć i zaliczyć, zależy mi na trwałej dobrej relacji. To wartościowa dziewczyna, niewiele takich w życiu spotkałem.

Gość LadyLatajaceMasło
to od razu chcesz sie przytulać???? jakbyś na taką przytulającą sie patrzył z boku , to pewnie miałbys nie za dobre o niej zdanie. Niektórzy faceci to mnie zadziwiają. Chcieli by porządnej dziewczyny, ale taka dziewczyna jak tylko ich zobaczy to zaraz ma się na nich rzucać. Czyli w tym jednym przypadku zamienić sie w dostępną...

Gość Headnick
Czyli bez pośpiechu, potrzeba czasu, ale jak nie będę próbował jakiegoś fizycznego kontaktu to będzie worek z napisem "kolega". I po sprawie :(

Gość no bez pospiechu ale
daj jej odczuc ,ze jest wazna dla ciebie,ze przytulanie nie oznacza,ze chcesz ja przelecic.moze dlatego sie odsuwa? rozmawiaj z nia czesciej,ale tylko z nia. zapros ja na jakies wyjscie poza dom. taka nieformalna randka . wtedy ona zobaczy,ze to cos wiecej niz kumpel.

Gość Headnick
dziś spaprałem robotę...chciałem wzbudzić zazdrość małą a wyszedłem na desperata, ktoś wie jak wybrnąć? najlepiej nie komentować pewnie i schłodzić stosunki?

Gość koloradoi
a dlaczego jej gdzies nie zaprosiles ? tylko odrazu przytulac sie chcesz ? o co chodzi ze co spaprales ? jak?

Gość Headnick
zapraszam czasem i wychodzimy, zapytałem czy jej koleżanka ma chłopaka i jak napisała że ma to odesłałem krzywą minkę, na co ona, że mam się nie zachowywać jak desperat więc akcja spaprana na całej linii :|

"desperat" dobre podsumowanie, dostarczasz jej rozrywki swoją nieporadnością

Gość Headnick
ale jestem na siebie zły niech to szlag

Gość wiemwszystko
podrywacz sie kurwa znalazl.

Gość Jaaaaaa27777777
Moim zdaniem to ona już Cię traktuje jak kumpla, a to unikanie kontaktu fizycznego tylko to potwierdza.

Gość Headnick
niestety macie rację, trzeba żyć dalej