Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem małolatą

Stosunek przerywany + prezerwatywa = możliwa ciąża???!

Polecane posty

Gość nie jestem małolatą

Tylko proszę bez chamskich komentarzy. Nie mam 16 lat to raz, spóźnia mi się okres 3 dzień to dwa. W ciągu ostatniego m-ca kochałam się dwa razy i zawsze był to stosunek przerywany + prezerwatywa. Nosz kurde, chyba nie mogłam zajść??! Kiedyś spóźnił się 5 dni, zrobiłam test i był pozytywny. Boje się :( I nie śmiejcie się :o

Gość Izabela18
mysle, ze jesli nie skonczyl w Tobie i jeszcze na dodatek w gumce to ciaza jest niemozliwa ! Sama sie boje niechcianej ciazy przy moim pierwszym razie

Gość nie jestem małolatą
Też tak uważam. Zawsze miałam cykle co do dnia... A teraz. 3 dni to długo jak u mnie :(

Gość ona sie smieje
jesli z gumka sie nic nie stalo to prawodopodobienstwo jest niewielkie

Gość 985995
nie martw sie ja stos.przerywany i to bez prezerwatywy stosuje od lat i nic sie nie dzieje,bedzie ok,na bank nie wpadlas

Gość nie jestem małolatą
Czekam z niecierpliwością na ten głupi okres :o też tak uważam jak wy, bo przecież większego zabezpieczenia chyba nie ma jak ten który ja stosuje. Zresztą od dawna tak się zabezpieczamy.

Gość nie jestem małolatą
Yes! Yes! Yes! :D Dostałam okres :D :D

Gość farka
Może zacznij prowadzić obserwacje swoich cykli? Wyznaczaj dni płodne i niepłodne. Podczas trwania dni płodnych unikajcie współżycia, wtedy nie będzie żadnego ryzyka ciąży :) Ja jak się starałam używałam afrodyty na ślinę, ładnie pokazywała kiedy mam dni płodne

Gość żądna wiedzy
Hej dziewczyny mam do was takie pytanko... kochałam się z facetem 16 listopada troszkę czasu już minęło nie mam żadnych objawów ale zastanawiam się czy tyle czynników które wykluczają ciąże może zadziałać... zabezpieczyliśmy się prezerwatywą był to stosunek przerywany do tego dodam że były to u mnie dni nie płodne ponieważ miałam 4 dniowy okres czyli w sumie końcówkę bo u Mnie okres akurat trwa do 6 dni zrobiłam 3 testy ciążowe które wykazały mi wynik negatywny (jeden z nich był robiony miesiąc po stosunku) więc powinien być wiarygodny, jestem panikarą i strasznie się zestresowałam dlatego też okres mi się opóźnił wyjątkowo (bo zawsze mam regularnie) o 7 dni ale był..i to normalny w sensie nie nie było tylko takie plamienie... wiem że to co piszę to jest jakaś skończona głupota ale ja myśle o tym co dziennie... proszę o odpowiedź... z góry dziękuję :)