Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PartykEs

Miewacie prorocze sny?

Polecane posty

Gość PartykEs

Witam, wczoraj zdazylo mi sie cos niesamowitego... snila mi sie kumpela ktorej nie widzialem wieki cale i na drugi dzien wpadlem na nia w tramwaju!!! Czy kto z Was juz tak kiedyś miał? Czy to mozliwe ze wyczulem ja ze przyjechala do miasta i dlatego wysnilem spotkanie?

Gość kljghlkugh
Coś w tym jest, też tak czasem mam, ale rzadko :)

Gość płatekk
miewam, mam sny które wyjaśniaja mi pewne rzeczy np. spodobał mi się pewien chłopak, zaminiłam z nim parę słów, w nocy miałam sen że ma kogoś, następnym razem zwóciłam uwagę na dłonie, miał obrączkę, wczesniej tego nie zauważyłam miałam juz tak z 3 razy, tego rodzaju sen,

Gość hono_lulu_66734367
Nie wierzę raczej w prorocze sny, bo w ciągu nocy uaktywniamy po prostu wszystkie nasze pragnienia i podświadomość daje o sobie znać. Mógł to być zbieg okoliczności, poczytaj tu http://interia360.pl/artykul/czuwanie-i-sen-kazdy-z-nas-ma-dwa-zycia,59086 o snach... Może ten artykuł rozwieje Twoje wątpliwości :)

Gość płatekk
tej nocy przyśnił mi się wampir (pierwszy raz w zyciu) ze mnie gonił, ale później sie okazało że czuję do niego pożądanie, podoba mi się, zaczeliśmy się przytulać i co to moze oznaczać