Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vture

Rozerwanie wewnętrzne

Polecane posty

Gość Vture

Witam wszystkich ... W sumie to nie czekam na żadne porady ale chcę się po prostu wygadać. Jakiś czas temu poznałem fantastyczą dziewczynę, zaczeliśy rozmawiać i się spotykać (tu należy wspomnieć, że jestem w separacji i mam 2 dzieciaczków). W końcu stworzyliśmy parę. Ona zrobiła coś okropnego... po tym jak zapytałem ją, czy nie będzie zła jak wezmę dzieci i jeszcze żonę na wakcaje (kwestia wygląda tak, że jedno ma 6,5 lat a drugie 1,5 roku i fizycznie trudno byłoby się nimi zaopiekować). 5 dni przed moim wyjazdem spotkała się ze swoim byłym facetem (z którym się rozstała, bo ją UDERZYŁ !!!). Był alkohol po czym zaprosiła go do swojego mieszkania i się kochali ..... Przyznała mi się do wszystkiego, twierdzi, że nic do niego nie czuje, ze to była najgorsza rzecz jaką w życiu zrobiła itd. itp. Dałem jej szansę ... ale nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić....

Gość wyrostek robaczkowy
się operuje jak daje pierwsze obiawy a nie jak się rozerwie :classic_cool:

Gość Vture
Wszystko jest do d****. Najgorsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała. A jeszcze gorsze jest to, że kocham i nienawidzę jednocześnie....

Gość Jesus Luz
przeciwieństwem milosci nie jest nienawiśc nienawisc to milośc chora przeciwienstwem milości jest strach ergo: nie lękajcie się ;)

Gość ajajjauauuaua
Jesteś w separacji i na wakacje żoną? Niepoważne. To gów'o nie separacja.

Gość Vture
Tak z żoną, dużo pracuję i w 2012 roku dzieci miały mnie bardzo mało. Wakacje wspólnie, oddzielne pokoje. Ja ze starszym ona z młodszym. Nie chcemy żeby dzieci strasznie cierpiały.

Gość b fnfrhfrh
Masz jeszcze żonę, więc jakim prawem oni Ci się w ogóle tłumaczy!!!! Patrz na siebie człowieku!

Gość Vture
To nie jest prowo. To jest życie. A ja nie potrafię sobie z tą sytuacją poradzić. Tak mam żonę ale jesteśmy w separacji. Mieszkam osobno. Nie ma więzi emocjonalnej ani fizycznej. Są dzieci - a one są najważniejsze.