Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haszkaa

Praca? proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość haszkaa

szukam koniecznie pracy już od bardzo dawna, wczoraj znalazłam ogłoszenie sprzątaczki, dzisiaj będę dzwonić. Nie wiem czy się opłaca bo tam pisze że na pół etatu, czyli 1/2 , praca 3 razy w tyogdniu i 650 zł netto (do ręki) O co chodzi z tym 650 zł ? za 3 dni czy jak??

Gość zau
no za miesiąc pracy przecież

zadna praca nie hanbi zacznij od czegokolwiek , z czasem bedziesz sie rozgladala za lepsza posada

Gość haszkaa
650 zł na miesiąc w dodatku za pół etatu? no bez jaj. Przecież 1/2 etatu to nawet miesiąc nie jest.

Gość ffgdgd
dziewczyno za jakie 3 dni? 650 za pol etatu, czyli na etat wychodzi 1300zl czyli przecietna pensja chyba nie myslisz ze za sprzatanie dostaniesz 650zl za 3 dni :/

Gość haszkaa
aaa czyli ile to jest pół etatu ?? będzie za miesiąc 1300 ??

Gość ffgdgd
nie wiem, to prowo? bo dziwne pytania zadajesz pol etatu to pol etatu a nie caly etat. wiec za pol etatu dostaniesz 650zl za miesiac tak jak masz w ogloszeniu

Gość omgomgomg...
Nie, to nie provo...takie bezmozgi istnieja. Za miesiac dostaniesz 650zl -pol etatu. Gdyby praca byla na pelny etat dostalabys na miesic ok 1300zl

Gość haszkaa
ta tylko potraficie obrażać innych? skąd mam wiedzieć jak nigdy nie pracowałam? Hm znowu ja słyszałam od kolezanki ze 1/2 etatu to bede pracować z 2 tygodnie albo troszke wiecęj. A cały etat to miesiąc

Gość assmamaaaa
caly etat to 160 h pracy miesiecznie , pol etatu to 80h. bedziesz pracowac 3 dni w tyg.

Gość zdecydować się nie mogę
ale co z tego ze nigdy nie pracowalas? masz ogloszenie w ktorym jest napisane ze masz pracowac 3 dni w tygodniu, pensja za caly miesiac wynosi 650zl. pol etatu to 80godzin. podziel sobie te 80 godzin na 4 tygodnie = 20 godz w tgodniu. 20 godz : 3 dni = ok 6 godzin dziennie

Gość haszkaa
pisze, że 3 x w tygodniu - ( 2x po 9h i 1x po 4,5h) opłaca się ??