Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość king sajszzzz

CZY SĄ TU WĘDKARZE? POTRZEBUJE PORADY WS WĘDKI I KOŁOWROTKA-PREZENT DLA MĘŻA ;)

Polecane posty

Gość king sajszzzz

Panowie, czy możecie mi doradzić jaki kupić dobry kołowrotek i wędkę na prezent pod choinkę dla męża? Albo jakimi parametrami się kierować przy wyborze? co jest najistotniejsze w tym sprzęcie? z góry dziękuję za podpowiedzi, bo ja jestem zielona w temacie :)

Gość zalezy co lowi twoj maz
jesli lowi na rzece np pstragi to muchowke, jesli lowi z gruntu karpie to wedke 3 czesciowa, jeli lowi na spining dzikie ryby np szczupaki to wedke 2 czesciowa spiningowa, pan w sklepie napewno wszystko ci doradzi. ja kupilam na mikolaja 2 czesciowa wedke za 45 euro mowi ze mazyl o takiej i ze lowienie teraz sprawia mu jeszcze wieksza przyjemnosc

Gość EleGannt
wędkarze często żartują przed wędkowaniem i zdarzają się teksty w stylu , a mydło zabrałeś ? - więc może na początek zainwestuj w mydło

Gość king sajszzzz
zalezy co łowi twój maz - dziekuje za podpowiedź :) mąż łowi na stawach i jeziorach karpie, płocie etc. jak i drapieżne- sandacze, szczupaki. No włąsnie Pani mi nie doradzi w sklepie, bo zamawiam na allegro, własnie siedzę i sie głowie co wybrac, korzystając że męza nie ma w domu i nie podejrzy co kupuje ;)

Gość king sajszzzz
wyczytałam na forum wędkarskim że kołowrotki Daiwa są super, tylko nie wiem jakie parametry powienien miec ten kołowrotek i na co zwrócic uwagę?