Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra23x

Medanet Wellnes

Polecane posty

Gość Aleksandra23x

Hej, czy ktoś z was moze wie jak wygladaja u nich zabiegi ? I jakie to są ? Czy one dają jakieś efekty?

Gość Kola45
No ja chodze do nich na Kościuszki 27 i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajne podejście do ludzi, niezła atmosfera, a zabieg jak najbardziej w porzadku, troche sobie o nim poczytałam i wszystko było tak jak nalezy, także myśle ze nie bedziesz załować :)

Gość lili566
To zależy jaki masz problem? Bo jeżeli masz problem zdrowotny związany z bólami wszelkiego rodzaju: głowy, kręgosłupa, czy menstruacyjne to powinnaś wybrać refleksjologię stóp, a jeśli masz problem bardziej natury umysłowej czy emocjonalnej to zabieg kropli deszczowych. Najlepiej poczytać na stronie, bo wszystko wyraźnie pisze i samemu zdiagnozować problem. Ja osobiście korzystałam z tego pierwszego i dlatego w ogóle pokusiłam się o odpowiedź - i szczerze polecam. Jak na mój organizm rezultaty są i bóle kręgosłupa zniknęły. I chciałąbym, żeby już się nie pojawiły. Chociaż efekty powinny być trwałe - i oby - mam taką nadzieję. W każdym bądź razie pomogło i czuję się o niebo lepiej.

Gość kogito
Dopiero u pani Doroty w gabinecie nastąpiła znaczna poprawa po zastosowaniu refleksoterapii,w seriach 10 zabiegów z częstotliwością najpierw 2 x w tygodniu, potem raz w tygodniu. Wcześniej strasznie cierpiałam na bóle kręgosłupa,teraz mogę funkcjonować. Bóle stopniowo się zmniejszają.

Gość patrycha_87
ja od siebie polecam zabieg kropli deszczowych :) są bardzo skuteczni w tym, co robią. pozdrowionka.

Gość 0980
Widzę że nie tylko ja jestem zadowolona. Ja jestem szczesliwa, teraz człowiek inaczej funkcjonuje. Spełnili moje oczekiwania. Pozytywnie. Dziękuje.

Gość Tatiana81
Zdecydowanie polecam. Zabiegi są niezwykle skuteczne, szczególnie krople deszczowe, jak już ktoś powyżej wspomniał. Rewelacja, nie miałam bowiem pojęcia, że może przynieść takie efekty. W moim przypadku wystarczyły trzy zabiegi, ale z tego co wiem, czasem wystarczy i jeden. Naprawdę świetna sprawa.