Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimberrimbres

jutro mam egzamin na prawko

Polecane posty

Gość bimberrimbres

i jeszcze niegdy sie tak nie stresowałam,czuje jak bym miala ponies srogie konsekwencje tego ze nie zdam. a najorsze jest to ze bylm tylko 2 razy na luku:( jestem z krakowa i zadje na balickiej jest jeszcze ktos kto jutro tam zdaje????????????????????????

Który raz? Ja pierwszy zawaliłam, drugi w sylwestra, ale czuję, że nie zdam.

Gość ewrwerqwe
lepiej zdaj :classic_cool: nie ma opcji, że przed 19 stycznia uda ci się zapisać na kolejny egzamin, a potem wchodzą w życie nowe przepisy i na pewno nie zdasz :D

Gość bimberrimbres
pierwszy raz jutro zadaje, ale przepisy wchodza tylko w egzaminie teoretycznym czyz nie??

Nie martw się ja zdawałam w zeszły piątek w katowicach,dzień wcześniej miałam mega załamkę,płacz,wątpliwości itp:-(Też czułam że jak nie zdam to mi się świat zawali itp bzdury,ale w dzień egzaminu opanowałam nerwy i zdałam za pierwszym podejściem:-):-)

Gość bimberrimbres
na czym oblałaś ???

Gość bimberrimbres
nie zatrzymałas sie?? rozumiem cie,ja w tej chwili sie bardzo denerwuje a co dopiero jutro:(:(

no tak, nie zatrzymałam :P Wszystko się zaczęło od tego, że mi auto zgasło na łuku, wcześniej był totalny luzik

Gość zostaw kotke w spokoju
Jak macie mozliwosc, to kupujcie w dniu egzaminu dodatkowe godziny doszkalajace. 1-2h tuz przed, poproscie instruktora zeby zrobil egzamin na niby. Zupelnie inaczej sie jezdzi jak jest sie po takiej rozgrzewce :) nawet stres jest mniejszy

drugi w sylwestra, czuje że bedzie lepiej (bede dłużej jeźdić), ale nie zdam, czuję że mam szansę zdać za 3 razem to i tak dobrze :P autorko jak sie nie uda nie załamuj sie masz czas pół roku