Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalony tancerz

Co czujecie gdy facet z którym tańczycie ma erekcję?

Polecane posty

Gość Napalony tancerz

Witam? Nurtuje mnie jedno pytanie - co czujecie gdy tańczycie np. na dyskotece z jakimś chłopakiem i czujecie jak jego nabrzmiały penis naciera na Wasze ciało? Bo z moich doświadczeń wynika, że chyba to lubicie - często gdy miałem wzwód tańcząc, kończyło się to kopulacją więc ?:-) Pozdrawiam

Gość kopiemy go mocno w jaja
i odchodzimy :)

Gość Napalona tancerka
erekcję debilu

Gość Napalony tancerz
Po co te nerwy, nie musicie się denerwować , przecież to internet - powiedźcie prawdę:-)

Gość 332515
hahah, miałem już kilka razy takie akcje.. Całkiem dobrze nam się tanczyło..chyba nawet lepiej niź przed :D

Gość wandeczka niezła dupeczka
Ocieram się wtedy jeszcze mocniej, doprowadzam go do granic wytrzymałości a potem z uśmiechem odchodzę...Zwykle prędko takowy pędzi do wc...:p Możesz mi powiedzieć, po co??? :classic_cool:

Gość Napalony tancerz
Popsikać się perfumami. Smród waszego śluzu który wydzielacie podczas tańca jest nie do zniesienia :O

Gość wandeczka niezła dupeczka
Zawsze łatwiej wszelaki smród zapsikać, niż umyć...:D:p

Gość Napalony tancerz
No muszę powiedzieć, że podoba mi się Twoja strategia albowiem każdy jest zadowolony - Ty, że dopięłaś swego , natomiast chłopak co przeżył to jego-nikt mu tego nie odbierze:-P Ja uwielbiam ten stan, te emocje -wtedy słowa ' wirujący seks' nabierają znaczenia...

Gość Napalony tancerz
Równocześnie współczuję Wam -ponieważ z tego co mówicie Wasze doświadczenia nie są pozytywne. Może chodzicie do nieodpowiednich klubów? Albo tańczycie z nieodpowiednimi facetami? No ale ciężko określić przez internet Waszą urode ponieważ taki stan rzeczy może być spowodowany Waszym brakiem urody , a co za tym idzie koniecznością dobierania facetów z ' niższej półki'? no ale tak jak mówię, to tylko domysły.