Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akacja:P

jaki polecacie balsam,tak do 10 zl?

Polecane posty

a gdzie go moge kupic?

Gość podnoszęęęęęęęęęęę
drogeria NATURA

CALĄ rodzina uzywamy Johnson Bed time Lotion http://www.johnsonsbaby.com.pl/products,pokaz,6.html Balsam nie jest tylko dla dzieci jak sie moze wydawac,ale dla wszyskich w kazdym wieku, Jest łagoidny, koi przed snem skore, ma swietny zapach ,bardzo przyjemny,i supersie rozporwadza po skorze, co za tym idzie szybko wchalnia w cialo. W drogeri za 11 zł kupuje

Gość bed time jest bardzo dobry
prawda, bardzo dobry jest ten Jonson bed time, sama sie nim smaruje Uzywam takze balsamu z Neutrogeny ale one juz ponad 20 zl

a pachnie ladnie ten jonson bed time?

Gość bed time jest bardzo dobry
lawenda/fiolki, ale delikatnie.Widze ze nawet kolezanka link wstawila do niego, tam masz wiecej opisane szczegolowo co ma w sobie. Moj tato sie tym balsamem smaruje zawsze gdy przychodzi z pracy mi podkrada ,i nie smierdzi juz tak smarami . Nawet w kazdym kosemtycznym zawsze mozesz go powachac bo tylko cycek do gory podnosisz Garnier tez uzywam,ale on 18 zl ,wiec juz drozsze .W Bidrronce są takie zwykle za 7 zl ale sa ciezkie do rozsmarowania an skorze

te z biedronki mialam ale mi jakos nie podpasily, a moze oliwke? Bo kurcze mam taka sucha skore chcialabym ja tez jakos wygladzic

Gość rozne mialam balsamy
synka zaczelam smarowac Joohnsonem Bed Time i przyznam sie ze ja zawsze po kapieli sobie go nakladam bo fajnie nawilza skore i jakby relaksuje Oliwka niestet potrafi zostawiac tluste plamy na pizamie czy ubraniu Oceanik mialam ale on pachnial jak szpital . Z avonu niektore ale znudzily mi sie i niestety coraz drozsze wiecej nzi 10 zl Z Tesco czasami jakies bralam ale one takie zwykle

Gość gdahgda
ziaja maslo kakaowe balsam - super i niedrogie, do 10 zl

Gość mam ochotę na sajgonki
Ja używam masła do ciała z Bielendy wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=34708 Mają dość duże opakowanie, nic się nie marnuje osadzając na ściankach, tak jak w przypadku butelek czy tubek, jest duży wybór zapachów. Normalnie w drogeriach kosztują ok 16 zł, w promocji 12, ale teraz u mnie w biedronce były po 8,90 :) Sprawdź u siebie, może jeszcze coś zostało :D