Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamo babcia

18letnia córka urodziła dziecko!!!!

Polecane posty

Gość mamo babcia

Teraz my z mężem chcemy to dziecko zaadoptować. Bo to wstyd przed ludźmi że ona w tak młodym wieku zaszła w ciąże, oczywiście swojemu chłopakowi z biednej rodziny nic nie powiedziała. Ja i mąż zabroniliśmy jej tego. Już postanowione, córka musi studiować prawo, ja jestem dla otoczenia gospodynią domową a mąż jest dość znany w naszym mieście. Nie możemy sobie pozwolić na taki skandal.

Gość mamo babcia
Jak to zrobić by córka nie chciała się wiązać z tym chłopakiem. Mąż powiedział że nie wyraża na to zgody bo nie zamierza utrzymywać jakiegoś pasożyta. Chłopak córki jest 2 lata starszy, nie studiuje, narazie pracuje na stażu w zakładzie samochodowym i zarabia jedynie 7 stówek na miesiąc. Dziecko oczywiście otrzyma imie po moim męzu a swoim dziadku. My naprawde jesteśmy znaną i szanowaną rodziną.

Gość popieram całkowicie
sam jestem ojcem 23letniej córki. Jeśli zaszłaby w ciąże z kimś ułożonym, starszym(nawet o 10 lat), dobrze sytuowanym, odpowiedzialnym i statecznym zaakceptowałbym sytuacje ale z jakimś dziadem zrobiłbym dokładnie to samo jako ojciec.

Gość ja też popieram autorke
bez dwóch zdań. Wiem że dla was to ciężka sytuacja! :(

Gość mamo babcia
Bardzo ciężka. My nie możemy sobie pozwolić na takie skandale, dziecko nie jest niczemu winne a my z mężem postanowić my zrobić wszystko co najlepsze dla naszej córki i naszego wnuka. By uniknąć gadania ludzi.

My naprawde jesteśmy znaną i szanowaną rodziną. jak widać w temacie...takich szanowanych szumowin jest pełno...noszą nie jeden wstyd , ale grają porządnych ...

Gość głupia krowa jesteś
:(

Gość seta ml
marna prowokacja

Gość jak ma 18 lat to już jest pełn
oletnia ty idiotko! :o

Gość p r o w o
Nikt nie uwierzy w tak idiotyczną historyjkę :-D Nie wierzę ze ktoś mógłby być naprawdę tak głupi jak "autorka" ...

Cały czas piszesz, że jesteście szanowaną i znaną rodziną. Wiesz co? Takie gadanie mnie wkurza. Młodzi popełniają błędy. Sama jestem o rok starsza od Twojej córki i jestem w ciąży. Moja mama miała 15 lat jak mnie urodziła. I nie oddała mnie, nie wyrzuciła, ludzie gadali ale to normalne, gadali i gadać będą. A Ty zamiast córkę wspierać to pewnie cały czas zarzucasz jej, że zrobiła źle i będzie skandal!