Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość englishmommy

Jakie imie dla dziecka ?? LISTA

Polecane posty

Gość englishmommy

No wlasnie, nie mieszkam w Polsce, wiec imiona niepolskie, ktore wybrac? DLA SYNA -Reese -Ross -Drew -Casey DLA CÓRKI -Laurie -Miranda -Amanda -Cynthia

Gość torze
A dlaczego "niepolskie"? Jest wiele imion "międzynarodowych". Ryszard i Krystyna. Np Bo jak kiedyś zechce ci się wrócić do Polski z tego zmywaka, to niech dzieciak przynajmniej napiętnowany nie będzie

Gość englishmommy
mam angielskie nazwisko, moj maz nie jest polakiem wiec nei bedzie dziwnie brzmialo.

Gość FIOLETOWA_KOZA***
Julia Lidia tak samo się pisze jak po polsku

Gość englishmommy
Vanessa tez ladne ale kojarzy mi sie z niemila pania z urzedu. Lydia tutaj pisza ale w sumie nie wiem, tez nie jest zle. Lydia Lidia to mala roznica.

Gość pandora z puszki
dla corki chelsea(czelsi) dla syna alan

Gość fdsrtyuiop
Donald

Gość trushi
casey/laurie

Gość ninaa291
dla corki Miranda śliczne :) a dla syna Carlos :)

Gość englishmommy
Drew - Andrew to tez przeciez chyab nie takie zle? a po polsku Andrzej.

Gość z tych to...
reese lub casey a dla dziewczynki amanda

Drew jest również imieniem żeńskim... i z ludźmi o tym imieniu się spotykałam i były to najczęściej osoby płci żeńskiej. Drew, to głównie skrót od Drewsilla :) Typowo żeńskie, ale w skrócie można spokojnie użyć jako unisex :)

Gość englishmommy
szamszama - Tak, na Andrew przewaznie mowia Drew, to jest popualrne zdrobnienie.

Gość z tych to...
shanti jest ladne

Gość oj tam,oj tam;-)
Może na jakimś angielskim forum spytaj-ciulato troche wyszło,jakbyś się chwalila. Polske odrzucasz,nazwisko niepolskie,to tak po anglickiemu imie tez,a co! Ładnie na nk wyglada,koleżanki będa zazdrościć 'tej to sie udało' a tu polaczków o imie pytasz? Jak to?

Gość englishmommy
oj tam - ALe ja sie nei chwale, tylko chcialam zaznaczyc bo wiem ze czesto pwostaja tutaj klotnie jak ktos chce nazwac corke np. Jesica bo mowia ze to niepolskie imie wiec chcialam zaznaczyc zeby nie bylo nieporozumien.

Gość oj tam,oj tam;-)
Mimo to,nie potrafię zrozumieć,dlaczego o angielskie imie do angielskiego nazwiska pytasz na polskim forum,w dziale dyskusja ogólna.

Mnie się podoba imię Letiya (czyt. litaja) lub Letia (czyt. litija). Jest to żeńskie imię, ale nie wiedzieć czemu cholernie mi się podoba :D Obydwie formy, wszakże to od jednego imienia i wcale nie ze słowiańskiego :D

Gość englishmommy
No bo ja jestem w Polsce urodzona i mieszkalam i ja tu czesto jestem na kafeterii wiec tu wolalam.

A co to za różnica na jakie forum dziewczyna przyszła. Nie możecie doradzić i napisać po ludzku? Jest Polką, mieszka w jakimś kraju anglojęzycznym, ale nie znaczy, że nie może na forum zapytać o anglojęzyczne imię dla dziecka a już na pewno nie oznacza to, że nienawidzi polskości... ale po prostu może żyje już tam kupę lat i tak ma, z resztą... ona prosi o radę nie o moralności patriotyczne!

Gość xyz299
victoria lub inez

Gość englishmommy
NO ja mieszkam tu juz 10 lat ja tu mam maly kontakt z polskimi obyczajami i tradycjami, ale mowie codziennie po polsku, meza ucze tez i czytam polskie strony co tam w Polsce slychac ale ja mam dwie ojczyzny, czuje sie czlonkinia 2 narodow.

Gość englishmommy
Victoria... To mi sie kojarzy z Posh, ja jej nie lubie nie wiem czemu ale to imie odpada.

Gość pewnie puracie sie
z ciawasami:O

Gość englishmommy
Co to sa ciawasy? ja nie wiem.

englishmommy, nie tłumacz się. Ja też nie mieszkam w Polsce, korzystam z rążnych forów i tych niepolskich też, ale nikt nie ma prawa mi powiedzieć, że jak żyję gdzieś tam, choćby w dupie, to nie mogę z polskiego forum skorzystać... ja żyję na obczyźnie 20 lat i non stop czuję się Polką i nikim innym :D

Gość pewnie puracie sie
ciawasy to brudasy, cygany jebane albo ciapate mendy...o czarnuchach nie wspomne:o