Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeralda30

Dieta Kopenhaska Start 15.12.2012, kto sie przylaczy?

Polecane posty

Gość esmeralda30

Ma ktos ochote przylaczyc sie do diety kopenhaskiej? Startuje pojutrze, jutro musze zrobic zakupy na diete. Chcialabym schudnac na paczatek 10 kg, jezeli wytrzymam mam zamiar stosowac ja dluzej niz 13 dni. Moja waga obecna 88kg wzrost 175cm.

Gość olka232
Przed świętami kopenhaska? To życzę powodzenia...jak byłam nastolatką to tak robiłam i oczywiście nigdy nic z tego nie wychodziło. Nie trzeba się objadać w święta ale zawsze coś tam się zje. No chyba, że mieszkasz sama, z nikim się nie spotykasz na święta to nie ma to znaczenia kiedy zaczynasz.

Gość kah haha
nikt nie zaczyna takiej diety bo sie nie wyrobi z nia na swieta ja po nowym roku od 2 zaczne

Gość kalaolala
dluzej nie stosuj bo juz wiecej na niej nie schudniesz, musisz potem obrac inna diete

Gość kalaolala
a po drugie mozna ja stosowac co dwa lata i tylko 13 dni ( bo jest rygorystyczna) chyba czytalas co nieco o tej diecie

Gość nie no,,,,-
ty najpierw skoncz 13 bo wiele dziewczyn odpada a nie snij o nastepnych dniach masz nascie lat bo tak na to wyglada

Gość mmimm
i o robisz ta diete czy nie?

Gość esmeralda30
No pewnie, ze robie, dzis zaoparzylam sie na caly tydzien diety. Nie mam nascie lat a 30, mieszkam sama, wiec akurat nikt mnie kusic nie bedzie. A ze przed swietami to co? Musze sie koniecznie jak w kazde swieta nazrec? Zarlam przez caly rok, takze moge sobie odmowic na swieta. Akurat zalezy mi na czasie, chce schudnac ok 10 kg do 15 stycznia, wiec nie moge czekac.

Gość przed świetami to głupota
ja robiłam przed świętami wielkanocnymi i mimo że jadłam 3 małe posiłki plus jakieś ciasto już nie pamiętam od razu po 2 dniach 1kg wrócił, szkoda się męczyć prawie dwa tygodnie żeby w 2 dni wróciło wszystko albo większość, mnie przed jojo uratowała kolejna dieta z dużymi ograniczeniami w produktach zero owoców, ziemniaków, makaronu itp przez pierwsze dwa tygodnie potem zdrowe odżywianie ale już nie taka szybka i schudłam wszystko w 2 miesiące jakieś 10kg

Gość jdlaoaaahahahha
i co robisz ? diete? czy nie?

Gość esmeralda30
Tak robie. Pewnie jakbym byla w Polsce, to bym nie dala rady dietowac w swieta, bo wiadomo tyle przysmakow. Ale jestem za granica, mieszkam sama, wiec nikt mnie nie bedzie kusil. Poza tym tak jak juz pisalam wczesniej, caly rok byl u mnie jak swiateczne obzarstwo, dlatego jak raz w swieta przeposzcze, to nic sie nie stanie:)

Gość jdlaoaaahahahha
powodzenia i wesołych swiat napisz jak ci idzie na diecie- trzymam kciuki