Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pon_pon

Mam dosc!!!!!

Polecane posty

Gość pon_pon

Mialam mase powaznych problemow przez ostatnie lata....nie bylo kiedy i jak o siebie zadbac.....i teraz.....co? wygladam fatalnie.....pare kilo za duzo......wszstyko jest beznadziejne....wlosy, ciuchy, dlonie az chce mi sie wyc...... wszystko do kitu.....nic dziwnego ze nie mam faceta, a jakbym teraz nawet kogos poznala.....to wogole nie niestem gotowa!!!! :( co za koorewskie zycie:( na ulicach widze tyle ladnych zadbanych dziewczyn....super figurki....ciuszki.....wypachnione....zazdroszcze im, a ja??????:(

Gość frizz
no to wez sie za siebie teraz

Gość lala090909
glowa do gory! zamiast wkrcecac sobie tego doła, idz do lazienki, przygotuj mila, relaksujaca kapiel, pomysl/zaplanuj jakies zmiany w swoim zyciu, zeby pozwolily ci uzyskac okresony cel [np dieta, fitness, kosmetyczka etc] i kazdego dnia staraj sie trzymac tego, co sobie zaplanowalas... do wiosy koledzy cie nie poznaja ;) pamietaj, wszystko jest w twoich rekach... 3mam kciuki!

Gość mam gdzies milosc
nie martw się :)

Gość torze
Ulżyło ci jak się wygadałaś? No to teraz do roboty: nie żryj tyle, ruszaj do mycia okien i płytek w łazience, rano przed prysznicem 10 minut gimnastyki. A potem dzień z uśmiechem. Nie figura, a skwaszona mina i zły humor działają odstręczająco

Gość pon_pon
Boze ale jestescie kochane!!!:) dzieki za wsparcie. Mozecie sobie wyobrazic jak sie czuje jako kobieta,,,,,fatalnie! jestem takim kopciuszkiem:( juz postanowilam ze musze cos z tym zrobic. koszmar ktory przechodzilam przez pare lat dopiero niedawno sie skonczyl, ale nie moge caly czas uzalac sie na tym co bylo, musze znalezc sile.....zeby byc kim chce byc.......

Gość lala090909
troche wytrwalosci, jak zobaczysz pierwsze efekty, to bedzie cie to motywowac do dalszego dzialania ;) i taka rada jesli jakies sentymenty prowokuja cie do objadania, plakania etc to zapamietaj, ze im mniej wolnego czasu, tym lepiej. wolny czas bardzo czesto poteguje cale te smuty w glowie. oczywscie nie masz harowac calej doby, ale odpoczywaj w taki sposob, zebys nie myslala o tym co cie doluje [np w towarzystwie kolezanek przy kawie albo zakupy nowych ciuszkow czy kosmetykow;)]

Gość mam gdzies milosc
kazdy ma gorsze chwile, ja tez sie wlasnie zaczynam wygrzebywac :)

Gość pon_pon
@lala mmmm.....czuje ze masz racje.....musze wyjsc z marazmu.....i dzialac.....caly czas cos robic....juz nawet kupilam dvd z cwiczeniami......i wogole czasami poprostu za duzo mysle i sie zamartwiam.....teraz tym ze nie mam zycia.....:( ale doszlam do wniosku ze nic mi z nieba nie spadnie.....chyba ze cegla na glowe;) musze sie wkrecic w dbanie o siebie....maseczki,balsamy, zakupy ciuszkow, kosmetykow.......boze 10 lat zaleglosci!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lala090909
dasz rade, powodzenia! ;)

Gość pon_pon
@mam gdzies milosc to dobrze ze sie wygrzebujesz!:)

Gość mam gdzies milosc
Ty tez dobrze ze w koncu sie wygrzebujesz!!! a skad jestes? jesli moge wiedziec? :)

Gość zaskoczonazachowaniem
Ale Ty masz problemy!!! Ja mam blizny na twarzy z którymi walczę od dwóch lat, pajączki popękane, a do tego dochodzą już zmarszczki. Co ja mam niby zrobić???? Ty wystarczy, że schudniesz i kupisz nowe ciuchy, a ja niestety z szpetną buzią będę już na zawsze :(

Gość pon_pon
@ Do zaskoczonej Kochana, naprawde bardzo Ci wspolczuje!!!! Sluchaj to nie jest tak ze ja mam tylko ten problem....jest tez pare innych.....wyglad to bylo takie moje marzenie.....zeby poczuc sie dobrze.

Gość pon_pon
blisko stolicy, Ty:)?

Gość mam gdzies milosc
stolica :)

Gość mam gdzies milosc
pon_pon jestes jeszcze?

Gość pon_pon
jestem:) kurcze musimy powychodzc z tych dolkow bo zycie ucieka szybko!!!! nie mozna sie poddac bez walki.... ja tak bardzo chcialabym kogos poznac....a tu nic, juz mam dosc bycia singlem! juz to jest nie-fajne!

Gość mam gdzies milosc
niefajne, zgodze sie :) bywasz czasem w stolicy?

Gość mam gdzies milosc
no i poszła :(

Gość etunia
wrocilam:) nie mieszkam w polsce.....