Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etunia

impreza z pracy..............

Polecane posty

Gość etunia

zastanawiam sie jak sie ubrac....nie chce sie za bardzo odstawic, nie robic z siebie gwiazdy, ale tez nie chce wygladac jak na codzien! hmm...bedzie tak tez facet ktory mi sie troche podoba:) pomozcie!!! co do wygladu, jestem wysoka, w miare zgrabna powiedzmy , wlosy do ramion co z wlosami zrobic? mysle zeby nakrecic

Gość Bananaaa
jak nie wiesz co założyć zawsze możesz założyć małą czarna

Gość etunia
dzieki:) mam mala czarna....ale wiekszosc dziewczyn chce przyjsc z spodniach/ jeansach.....kurcze......co jesli ja sie wystroje jak stroz w boze cialo....a one nie..i nie bede pasowac do towarzystwa...wiecie o co chodzi.. z kolei w jeansach na impreze, troche bez sensu?

Gość Bananaaa
To wtedy one będą się głupio czuły, że wyglądają jak wieśniaki ;)

Gość Bananaaa
A kobiety zawsze mówią, że założą "byle co", a potem okazuje się, że były przed imprezą nawet u fryzjera

Gość a jak ubierasz się normalnie?
dużo od tego zależy, ja zawsze na luzie i zawsze mam spodnie, przez to nie mogę ot tak spódnicy założyć bo każdy węszy grubszą okazję

Gość etunia
bannnana znasz sie na rzeczy:) wlasnie...najpierw mowia....ze sie nie beda stroic...a kazda chce wygladac super!!! potem by wyszlo....ze tylko ja w jeansach! ale obciach

Gość etunia
na codzien do pracy raczej elegancko....ale bez szalu

Gość lala090909
a co to za impreza? latwiej wtedy cos dobrac, jesli zna sie okolicznosci

Gość etunia
to takie party swiateczne.....najpierw idziemy do restauracji na kolacje ok 18.00 , potem na pare drinkow naprawde jestem w kropce..nie mam pojecia jak sie ubrac, ani co zrobic z wlosami:(

Gość lala090909
no to ja proponwalabym legginsy, wygodne buty na koturnie [modne w tym sezonie], albo niewysoki obcasik ;) a na gore jakas dopasowana bluzke,w ktorej dobrze sie czujesz. wlosy mozesz podkrecic, albo pokombinowac w czym ci ladnie ;) nie zapomnij sie pomalowac i spryskac ulubionym perfumem [tylko bez przesady]. duzo sie usmiechaj, badz zalotna i interesuj sie tym co on bedzie mowic. moze nastepna kolacje i drinki bedziesz saczyc tylko w jego towarzystwie;d

Gość etunia
jejciu:) ale bylo by fajnie!!!! chyba musze cos jutro na szybko kupic....legginsy to niezly pomysl, mam dosc dlugie nogi, mam takie fajne czarne lakierki na malym obcasie, moglabym do tego zalozyc:) on jest troche nizszy ode mnie...myslisz ze to moze byc problem, moze mysli ze ja jestem taka gigantka, mam 174cm....cholerka, co ja poradze na to ze on mi sie podoba...awww top z dodatkami typu brokaty, krysztalki, zloto? pasek zeby podkreslic talie? wszsytko na ostatnia chwile zostawilam:( bo bylam chora ostatnio i tak wyszlo, kurcze

Gość pokręcona_na_102
Nie panikuj, ubierz się dość elegancko - na pewno nie w dżinsy, bo jednak ma być to coś na kształt wigilii zakładowej, więc nawet nie wypada przyjść ubranym w wyświechtane dżinsy. Leginsy to dobry pomysł, do tego jakaś bluzka dłuższa - jak najbardziej może być z cekinami, złotem itp, byle nie raziła po oczach kolorami typu pomarańcz czy róź. Coś w stonowanych kolorach. Jeśli wybierzesz strój w jednolitych kolorach, warto dodać jakąś obfitszą biżuterię, jeśli nie to coś ładnego, skromnego (obfitszą mam na myśli jakiś duży wisiorek i duży pierścionek np, a nie obwiesić się jak choinka ;) ) Włosy to już Twoja inwencja twórcza ;) Jeśli chodzi o buty to albo jakieś szpilki, może czarne kozaki (do tych czarnych leginsów) - na pewno nie na płaskim. Pamiętaj też, że mamy zimę i żeby Ci nie było zimno w zbyt odkrytych butach, bo się jeszcze rozchorujesz, a po co ;) Miłej zabawy życzę i zapomnij o tych dżinsach :)

Gość etunia
Pokrecona, bardzo dziekuje za wsparcie:)! pomysl z legginsami nawet mi podpasowal....wlosy chyba nakrece....rzeczywiscie jakbym sie ubrala w jeansu....mialabym najgorsza impreze w zyciu:P wszyscy sa bardzo nia podekscytowani, dziewczyny caly czas zadaja pytania....jak sie ubieracie? wlasciwie wszystkie sa mezatkami, oprocz mnie biduli:(

Gość legginsy mają być bardziej
eleganckie od np. czarnych, dopasowanych jeansów? :O

Gość jaa ja wiem
czarne rurki do tego jakaś fajna bluzeczka nie wiem jak masz spoko nogi to może być jakiś nietoperz, ale nie jakiś taki wór czy coś. Leginsy podobno sa passe (faceci nie lubią) Czarne rurki są baza do wielu strojów i do tego jakieś fajne botki tez czarne. fryzurka lekko podkręcone wlosy, o ile nie masz okrągłej buzi, smoky eyes, i jakaś ciekawa biżu o ile twoj stój będzie w miarę klasyczny :)

Gość jaa ja wiem
najlepiej postaw na ładny makijaż, podkreślenie atutów ( nogi), leginsy i treginsy są fe uwierz mi kto chodzi w getrach ?:) to można po domu.

Gość etunia
@ ja wiem dzieki:):) wlasnie sie przygotowuje....tak szczerze to nastroj mam troche kiepski, chyba sie boje bo nie wiem czego oczekiwac,,,,musze sie wyluzowac