Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg45606883

przelec mnie. przelec

Polecane posty

Gość ażżemmusiałanapisać
Gary powaliłeś mnie na łopatki :P dostajesz ode mnie plus 100 pktów do zarąbistości ;) ciao!

Gość bolekilola
Dobrze...trochę wazeliny....i po same jaja!..chyba nie boli co?

Gość gg45606883
i nawet bluzeczki nikt nie zdjal ;( vera ciebie tez tak rtaktuja, ze kazdy mocny ino w gebie , jak przychodzi co do czego to nawet zeszmacic sie nie potrafia dobrze?

Gość gg45606883
negro nic nie mam w powiadomieniach :(

Ania, to zapisz sobie moj 1760429 a jak nie to napisz maila, uciekam buziaki papa

Gość ażżemmusiałanapisać
tak :P możesz podpompować punktami nieco swojego ego ;p

Gość gg45606883
bolek powoli ... bo za szybko skonczysz ;P zlap mnie za cycki bo miejsca duzo a wszystko ucieka i rznij

Gość bolekilola
Cycki masz duże?

Gość ażżemmusiałanapisać
ja właśnie kończę jeść pyszny obiad :P w dodatku zrobiony przez współlokatorkę :D żyć, nie umierać! niniejszym życzę dobrej nocy! ciao!

1 cm przedłużyło i mam 12 cm? Ktoś tu z matmy miał pałę większą niż obcasy Sashy Grey. Powyżej 10 nadal nie wyszło.

Gość gg45606883
takie srednie chyba ;) potarmosic mozna

Gość bolekilola
Nie lubię dużych,,wolę mniejsze że sterczacymi sutami

Gość vera z cheshire
o wy świntuchy kurrestwo szerzyc w adwencie !!

Gość gg45606883
no srednie to nie duze B miseczka :) Taka akurat w garsci, a sutki mam male i sterczace tak jak lubisz bolek, zdejmij mi bluzke... powoli

Gość vera z cheshire
Małe jest piękne tylko jak małego ma to uciekaj :D

Gość gg45606883
vera no przeciez ze tutaj wszyscy maja duze i piekne penisy ;) Takie sterczace i cudownie zakonczone proporcjonalna glowka, prawda chlopcy?

Gość bolekilola
Bluzeczka zdjeta...majtki też...zaczynam całować szyję,,teraz lize cycki,pepuszek...

Gość gg45606883
oj bolek na gg musisz koniecznie jutro wpasc... przytrzymaj mi rece z tylu...

Gość cyberseksy
a w realu płaczecie nad kobietą rozpaloną a tutaj bohaterzy :D

Gość gg45606883
bolek gdzie ty zabladziles z tym jezykiem ?

Gość bolekilola
Cicho...szeroko rozloz nóżki,już czuję jak pachnie twoja piteczka...

Gość gg45606883
jest 12 u mnie... zmieniam sie spowrotem z ksiezniczki w kopciuszka i zawija do krainy morfeusza ;) Jest nadzieja ze chociaz ten jeden pozadnie mnie przerznie ;) Bolek odezwij sie jutro z wieczora na gg ;)

Gość gość
pojechałem do czech niedawno na swingers party jako singiel płaci się po prostu więcej ale nie polecam. Nie jestem wybredny ale powinna być jakaś weryfikacja tych osób. Obleśne babki o wątpliwej higienie. Kolesie non stop łapią cię za fujarkę pomimo tego, że masz bransoletkę heteryka (heretyka :D ) . Przyszła tylko jedna młoda dziewczyna i dwóch kolesi od razu się przykleiło ale takich oblechów po 60lat więc odeszła tylko do baru. Ja za nią, dobrze mówiła po ang. więc się jakoś dogadaliśmy. Mówię wprost nie ma kogo bzyknąć same dziadki i jeśli ma ochotę to możemy razem trochę się zabawić. Dopiła do drina i na kolanka OK :D. Ona była spoko ale nawet kiedy już wzięliśmy drugie bransolety czyli nie zmieniamy partnerów to i tak nie kumają. Ona na górze, pozycja na jeźdźca i naglę czuję jakieś lizanie po jajkach. Myślę, o boże pewnie jakiś koleś ale na szczęście babeczka tylko stara.. ech. Dziewczyna spoko, nie grymasiła mogłem ją w każdą dziurkę penetrować. Sama bardzo aktywna i wręcz nienasycona. I najważniejsze ma orgazm pochwowy rzadkość w sumie. Tego wieczoru z przerwami w sumie udało się zbliżyć kilka razy przez 4 godziny bo średnio tyle trwają sesje. Po wszystkim dała mi swój adres i mówi, że ona jutro organizuje coś takiego. Myślę ok, może coś będzie. Wpisowe 120 Euro. to i tak taniej nawet niż zwykły burdel. Przyjeżdżam pod adres taxi skasował mnie jak za złoto no ale godzinę się jechało. Przychodzę witam się tam już salka ładna i duża (apartament chyba wynajęty pod takie imprezy) mini bar na wejściu drin albo szocik. Pokazujesz zaświadczenie od lekarza (praga ważne tylko 7dni) no i moja nowo poznana koleżanka prowadzi mnie. A tam... Myślę same dziewczyny?!! jednak nie, dziewczyny i transy ... z deszczu pod rynnę. Chociaż tyle, że wszyscy ładni i zadbani. No to do dzieła zapinam tylko dziewczyny ale transy się dołączają dziwne uczucie, facet z cyckami większości im w ogóle nie stawał tylko lizali Nowo poznana Leslanya chciała żeby ją na 3 fronty wziąć. No ok Transy biją się o pupe a ja do buzi. Chwila przerwy wiecie prysznice odświeżenie etc. obowiązkowy jest co godzinę. Miałem się za chwilę zbierać moja koleżanka raczyła się panami z cycami a resztę kobiet obleciałem :). Rotacja bardzo duża mi się to podoba. Jest gwizdek i kto chce zmienia się kto nie to zostaje ale zmiany są ok. Przyszła parka kobieta tak 40+ bardzo drobniutka zadbana, mieli fetysz żeby mąż czy kto tam patrzył jak ktoś obrabia jego kobietę. No to się zgodziłem do takich celów był mały osobny pokój. Trochę niepewnie ale zaczęlismy dziwne to było ale podniecające ja ją srogo posuwam a on tylko trzyma za rękę. W ogóle chciała żeby było trochę brutalnie, kazała wpychać do ust całego penisa tak że się dławiła a na misjonarza chciała być duszona i opluwana w twarz. A facet patrzył i masturbował się. Po tym już definitywnie koniec wróciłem do kraju i od razu lekarz, mówię jak było a on tylko zatrzyk zrobił na wszelki wypadek. Jednak osobiście nie polecam bo nigdy nie wiadomo na CO się trafi. Jeśli już to zwykły dom publiczny