Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziewczyna_dzjnggjkbgf

moj wspolokator pije

Polecane posty

Gość dziewczyna_dzjnggjkbgf

Czesc, prosze o rade. Jestem studentka i niedawno bylam zmuszona do zmiany mieszkania, znalazlam pokoj. W drugim pokoju mieszka chlopak, wydawal sie byc mily. Czesto lazil za mna i gadal. Troche to bylo natretne ale zabawne. Po pewnym czasie zaczal mnie odwiedzac przyjaciel i przebywac czesciej w moim pokoju, a wspolokator pewnej nocy sie okropnie upil. Spiewal i gadal cos. Rano jak wstalam chcial ze mna koniecznie pogadac, splawilam go. Od tamtej pory mnie unika, nawet nie mam jak zaczac tematu. Mialam nadzieje ze to bylo jednorazowe, ale dzis tez czuje zapach alkoholu w kuchni. Jest to dla mnie ogromnie stresujace, bo mialam przejscia z pijanym ojcem gdy mieszkalam w domu i sam ten zapach sprawia ze na powrot jest mi niedobrze, boli mnie szyja i glowa. Chodzilam dlugo do terapeuty i leczylam sie na depresje oraz na akupresure zeby zlikwidowac fizyczne napiecia. Podobno bylam w stanie jak zestresowana 50-latka. Nie chce zeby to wszystko wrocilo, chociazby ze wzgledow finansowych. Zmienilam mieszkanie zeby zaczac nowe, spokojne zycie a tu cos takiego. Jeszcze jeden istotny fakt - pokoj podnajmuje od niego bo on podpisal umowe o mieszkanie, nawet nie znam wlascicieli. Pomozcie ):

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować