Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaa aaaa

Moja mam przymierzyła moją suknie na studniówke a tata powiedział

Polecane posty

Gość zniesmaczonaaa aaaa

"ruchałbym" a mama "w tej sukni? coś ty, pobrudzimy jej, zniszczymy" i sie zaczeli smiać Co sądzicie o takim zachowaniu rodziców? :-o

Gość wszedłem tu bo autor
rodzice mają dystans do siebie, a tata mamę pożąda ....wiec sie ciesz a nie zakladaj durnych tematów

Gość mi sie podoba, luz
i humor :classic_cool:

To znaczy , że rodzice się szanują , kochają i tata czuje pociag do Twojej mamy. Skoro mama weszła w twoja sukienkę to musi byc niezła laska. No chyba , że nosisz rozmiar 42

Gość Alina_123
Hm... jeżeli mówili to do siebie, a Ty przypadkowo usłyszałaś to w sumie dobrze, że w jakiś sposób jeszcze na siebie lecą ;) tata zauważył, że mama atrakcyjnie wygląda w sukni. Całkiem fajnie, pomyśl czy nie chciałabyś też tak mieć w tym wieku, po tylu latach małżeństwa ;P choć wiadomo, że mogłaś poczuć się nieswojo słysząc to, w końcu to Twoi rodzice. Jeśli jednak wiedzieli, że jesteś obok i mówili to przy Tobie, bez skrępowania, to chyba jednak trochę przegięli. ;)

Gość Alina_123
;) Z tymi laskami różnie bywa. Mi zdarzyło się widzieć mamę i córkę, gdzie to mama miała szczupłą zgrabną figurę, a córka była młodym baleronem.