Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 94 procent ......

Co myślicie o tym projecie domu?

Polecane posty

Gość gdsgsdsss
strasznie nackane..

Gość tia zażygasz go na sylwestra
mam sąsiada, który od pół roku mieszka w takim cudeńku. jota w jotę

ze 130 m prawaie 50 m to kuchnia i salon - natomiast sypialnie tylko 3 dla 5 ludzi . Nie są zaburzone te proporcje ?

Gość a mi sie..
Jak dla mnie zbyt dużo zakamarków, które niepotrzebnie zabierają dużo miejsca.

Gość rieheriwhreihrewio
Ładny :)

Gość seta ml
zazdroszczę, piękny

Gołym okiem widać że jest o jeden pokój za mało :o Masz troje dzieci, co z tego że dwa to bliźniaki? Nie sa chyba zrośnięte :o Żeby chociaż ten jeden pokój dziecinny był duży, ale wszystkie pokoje poza salonem to klitki :o

pokoje maja srednio po 14 m - dla jednego dizecka w sam raz . Ale i tak dwójka bedize musiała mieszkać razem , jak ktoś przyjedzie - gdzie go przenocujesz ? Ktoś będize chory - nie warto mieść jakiegoś jednego choćby i małego pomieszczenia na zapas ? Lubie domy parterowe - sama mam taki , ale ten nie wydaje mi ise odpowiedzni dla rodizny z 3 dizeci .

zgadza sie, dodatkowo jeszcze wielość przeszkleń spowoduje ,ze nie edizesz mogła w tym salonie nic ustwaić , no , moze jakaś niska komodę .

Gość 94 procent ......
chłopaków chciałam razem w tym pokoju 14,4 nie sądzę zeby to była klitka. Zastanawialismy się jeszcze nad przedzieleniem kuchni i salonu scianą. I wtedy salon zrobic z aneksem kuchnennym bo ma aż 33 metry wiec te 10-13 m mozna spokojnie zabrac na kuchnie. Wtedy my w kuchni mielibyśmy swoją sypialnie 16,5m. A dzieciaki te 3 pozostałe pokoje kazdy oddzielny. co myslicie?

Ale zdajesz sobie sprawę że taka przebudowa całkowicie zmienia projekt? W kuchni musisz mieć instalację gazową, doprowadzoną wodę...to wszystko koszty i to niemałe. Dlatego wolałabym sie rozejrzeć za innym projektem.

Gość 94 procent ......
jak ktoś do nas przyjedzie to przenocuje go na kanapie w salonie, juz bez przesady żeby dorabiac specjalnie kolejny pokój bo moze się komus zachciec u nas przenocowac:D

Gość 94 procent ......
to moze pomozecie mi znalezc coś fajnego. ja szukam i szukam juz mi się w glowie miesza;)

nie lepiej rozejrzeć sie za innym projektem - nawet przerysowanie projektu na etapie uzgodnień będize kosztowało a i dalej też koszt y pociagnie .

domy parterowe majaa to do siebie ,ze zajmują dużą powierzchnię a to zanczy ,ze nie na każda dizałke ise nadają.

Jeśli już miałabym cos zmieniać w tym projekcie to zrobiłabym sobie wejście do salonu z przedsionka, tam gdzie pisze 438, wtedy miałabyś całą duzą ścianę w salonie, tv dobrze widoczne z kanapy, miejsce na półkę...

Gość lepiej gdy dom jest
piętrowy i sypialnie sa na górze, bezpieczniej się śpi, a sypialni powinno być 4 a branie projektu zeby go po amatorsku przerabiać i z kuchni robić sypialnię to absurd!!!!!!!!!! są tysiące projektów domów!!!!!!!!!

Gość 94 procent ......
dlaczego bezpieczniej się spi gdy sypialnie sa na górze? my chcemy parterowy

Gość bardzo ładny dom
tylko rozkład pomieszczeń do zmiany. Trochę mało pokoi... 3 pokoje na 3 dzieci i 2 dorosłych. Myślę, że warto przemyśleć układ 1 pokój-1 dzieciak :)

Gość bardzo ładny dom
a sypialnia w kuchni to słaby pomysł :) Na Twoim miejscu udałąbym się z tym projektem do autora i razem z nim opracowała zmiany

każda zmiana istotna w projekcie to forsa . Nie lepiej suzkać takiego projektu , który edize wymagał jak najmniej zmian?

Gość taki sobie......
ale: - jednego pokoju brakuje - za małe okna - TYLKO jedno miejsce garażowe? będzecie ciągnąć losy kto dzisiaj zostawia pod domem i kto odśnieża swój samochód?

Gość bardzo ładny dom
a co cię tak czyjaś kieszeń interesuje? Jej budowa, jej kasa, jej sprawa.

Gość bardzo ładny dom
pfffffffff nie, w przeciwieństwie do ciebie sugeruję, a nie krytykuję bez sensu. Jedna z tych co zna się na wszystkim najlepiej. szkoda gadac.