Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(jkdfdsfdsfdfsf

czemu nie umiem skończyć ze sobą..

Polecane posty

podobno faceci częściej popełniają samobójstwa.. kurcze ile to trzeba mieć odwagi..szkoda ze nie ma pstryczka jednego klikasz i tyle śmierć..

aha no ja jestem kobieta i to tylko dlatego ciężej mi to zrobic ??

mieszkam na 11 pietrze..moze łatwiej skoczyć?? ale wtedy zostanie tylko plama :/ ciągle myślę o wyglądzie.. :/

Ha ha dobra jesteś. Ale chyba jednak masz odwagę bo mówią "śmierć jest prosta to życie wymaga odwagi"

Gość alamakotaotataa
bo trzeba zyc dalej i temu nie umiesz skonczyc ze soba. a moze po prostu nie ma sensu to co robisz? moze lepiej juz raczej zajac sie czyms z sensem - np. gwiazdami i plotkami o nich. kto moze byc nastepna najwieksza gwiazda w polsce i szczegolnie polecalabym te gwiazde katolikom - nawet wiecej choc nie chce nikogo gorszyc, ale kafe... mamy plotki, ze ta gwiazda ma meza i 2 dzieci i wszystko by gralo, ale jest to facet. ale spiewa i wszystko gra. nie mial byc oddany do polski albo mial.i wyglada sie dowiem. no wlasnie. a co jest najwazniejsze? wyglad? sie dowiecie. no wlasnie... ale to tylko zdjecia. nie wiemy jak naprawde wyglada. moze ma dobrego fotografa, ale widze tu polska gwiazde. tyle sie im nalezy - stety niestety. a ja sie dowiem prosze panstwa - czy znowu zamierzam zwalac wszystko co dalej na siebie. niestety :( co prawda to prawda - gdzie moja renta????

kurwa nikt nie mówił że będzie lekko..ali mi jest kurwa za ciężko.. nie mam siły już dłużej żyć i dawaćs ie poniewierać innym ludziom... pisze przez łzy więc wybaczcie błedy

nie ma sensu nic co robię...nie mam pracy i to jest chyba główny powód..potem facet -tyran idiotka zakuta pała... to on powienien sie męczyć a nie ja..za to jakim jest człowiekiem

kurde śmierc nie jest prosta.. próbowłąam juz ze 3 razy.. juz ze 3 razy miałam kabel dookoła szyi ale sie nie odważyłam.. :/ nie wiem czemu tak mam jestem kurwa od niczego nawet zabić sie nie umiem

może po pijaku nie wiem..kurde..strasznie mi jest... nikt tego nie widzi..tyle razy pokazywałam nie krzycząć jak bardzo krzyczę.. tyle razy wołam op omoc i nic.. nie zalezy nikomu na mnie

nikt nie czuje sie jak gówno w tym momencie ?? nie mam kurw az kim podzielić nawet tego wszystkiego

właśnie o to chodzi że nikomu na mnie nie zależy..nie mam nikogo...tylko faceta który wiesza na mnie psy i robi ze mnie większa szmatę niż niż jestem..

jestem zupełnie sama na tym swiecie.. sama..zupełnie..nie daje rady samej juz w tym tkwić..z kms było by łatiwej..nie stac mnie nawet zeby wynajac pokoj...wysylam codziennie cv i nic..nic kurwa nic

nie wiem dlaczego..nie umiem sie uwolnic...nie umiem..nie mam tyle kasy zeby sama cos wynajc..nie mam gdzie pojsc gdzie sie podziac

nie mam nikogo.. jestem sama... ostatnio juz sie cieszylam ze dostane prace..jezdzilam na rozmowy..przeszlam jeden etap, posżłam na drugi.. wydalam ostatnia kase na bilety.. powiedzieli ze zadzwonia za na sto procent zadzownia nawet gdybym sie nie dostąła.. nie dzownil nikt..do tego stopnia wszycy maja mnie w dupie ze nawet nie dzownili.. to nawet nie była porzadna praca tylko call center..nie wiem czemu sie nie dostlaam..

pracowalam na duzo lepszym stanowisku wczesniej..zreszta..pracowlaam od 16 roku zycia.. a teraz przeprowadzilam sie od niego..kurwa.. i ciagle mam problem z praca

juz nie wiem co mam robic... mam zrobic komus loda zeby kurw aprace dostac be zumowy za 500 zł miesiecznie ?? nie wiem kurwa

Hmm,sytuacja jest patowa,ale powinnas udac sie do pracownika socjalnego i poprosic o pomoc w znalezieniu osrodka dla osob bezdomnych,tam na pewno dostaniesz wsparcie i pomoc psychologiczna,bo Twoja psychika jest do niczego

cąła jestem do niczego.. :/