Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

hiej kolbi, co u Ciebie slychac?

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

Hiejka Kolbi, a co Ty nas unikasz? Za co sie gniewasz? Mowiles, ze bedziesz kochal, az do smierci, a Ty co? Widziales jakie kroki stawiamy w szol biznesie? Stajemy sie gwiazdami zachodzacymi z dnia na dzien. Cieszysz sie naszym szczesxiem?

Gość alamakotaotataa
polska kraj rikiego martina i jego dzieci. bo bedzie - spiewa czyli NIE MIAL byc oddany do polski. ale ma 2 dzieci. to moze mial. jak tu sie za to wziac? jak dalej ratowac polske? ??? HELP!!!!

Gość alamakotaotataa
ty dziewczyno raperamasz za duzA wyobraznie. dynastaia kolbych? ty bys chciala. twoj ksiadz z wozkiem z 2 dzieci w srodku. a gdzie zona? i to tyle. koniec :(

Gość alamakotaotataa
i tak sie skonczylo poniewieranie dziecmi osob na stanowiskach, ze pasuje ze ksiadz w polsce powinien miec wozek i male dzieci w srodku. a zona? i chcieliby to zrozumiec. no bo nawet nie chodzi o to, ze MUSZA sie zenic, ale z tego nic sie nie da zrozumiec. niestety :( i tyle. a to jest dopiero poczatek. i ja chcialam napisac oni wszyscy tez by duzo chcieli. a moj francuski? no coz... troche sie tam naucze ale duzo by chcieli. a w koncu francja mi zostawala z tego adresu. nie sie dowiem. bo wszystko by wyszlo. a co by wyszlo? gdzie by wyszlo? jak? i tyle. no tyle zostaje. niestety - taka tragedia i koniec. po co mnie tak wszyscy gnoili? tak sie nie robi. najwyrazniej. a jeszcze jest sprawa po co panstwo chodza do pracy. ricki martin - kto sie w polsce do niego porownac moze. a ja sie nie wtracam bo jak tu zostac gwiazda? i tyle. a nie jest? :(

Gość dziewczyna rapera
Czy ktos moglby sie zajac ta psychopatka I zabrac ja do zakladu zamknietego?

Gość dziewczyna rapera
Kolbi nie udawaj rzyma, napisz cos, nie wiadomo czy zyjesz.